Chiar dacă Viorel Stegaru nu a fost de acord cu colaborarea dintre Veronica și Rafaelo, nimic nu a stat în calea Vulpiței. Ea a lansat piesa „Doi îndrăgostiți lulea”, într-o colaborare explozivă alături de artistul Rafaelo. Acum, piesa are un succes imens atât la noi în țară, cât și în alte țări di Europa.

Care este secretul lui Rafaelo?

Rafaelo este un bărbat care se comportă foarte frumos cu ea și tocmai de aceea, Vulpiței i s-au aprins călcâiele. Întrebată de prezentatoare dacă ar vrea ca între ea și Rafaeolo să fie mai mult decât o colaborare, ea a spus da. Nu s-a gândit prea mult la răspuns. Acesta este un semn că este foarte sigură pe sentimetele pe care le are față de Rafaelo.

Dar se pare că Vulpița nu știe prea multe despre Rafaeolo, cel de care s-a îndrăgostit și pentru care și-a părăsit recent soțul. Nu pare deloc afectată de despărțirea de Viorel Stegaru și o duce din în ce mai bine fără el. A petrecut mult timp alături de fostul concurent de la Puterea Dragostei, dar i-a scăpat un mic detaliu.

Petrecând timp alături de Rafaelo, Vulpița a aflat și despre fosta lui iubită, pe care a ținut-o secretă până acum. Au decis de comun acord să păstreze totul secret, dar nu au putut ascunde acest lucru prea mult timp. Cea alături de care Rafaelo și-a petrecut mai bine de doi ani se numește Diana. S-au iubit cu mult înainte de Puterea Dragostei. dar s-a aflat abia acum.

”Am locuit împreună la Roman timp de doi ani. Eram prietena lui și când a plecat la show-ul amoros moderat de Andreea Mantea, am hotărât amândoi să ascundem asta, însă am vorbit mereu prin mesaje. Când s-a întors din emisiune, am fost tot împreună, am filmat și un videoclip împreună.”, a declarat Diana.