Veronica îi spune ADIO lui Viorel. Și-a găsit iubit nou! Cine este:

veronica

Veronica și-a gasit iubit nou și isi ia adio de la Viorel. Femeia renunta si la viata de vedeta de Bucuresti, doar pentru a fi alaturi de noul ei partener. Unde l-a cunoscut și ce planuri de viitor are? Sotul ei a ramas traznit cand a auzit vestea si si-a dat seama ca de data asta nu mai e nimic de facut. Femeia i-a dat barbatului cheia de la apartamentul din Bucuresti, semn ca vrea sa isi ia talpasita cat mai curand.

Veronica s-a indragostit! I-a transmis lui Viorel ca intre ei s-a terminat totul, ca vrea sa divorteze si ca are pe altcineva. Surpriza acum vine. Pe noul ei concubin il cheama Vasile și este din… Blăgești. Asadar, tanara da cu piciorul la viata de la Capitala si la aparitiile televizate pentru a se intoarce fix din locul de unde a plecat. Mirela Vaida a incercat sa o impiedice pe femeie sa se intoarca in satul natal și a facut cateva dezvaluiri despre Vasile.

Cine este Vasile, amantul cel nou al Vulpiței

Fosta iubita a noului partener al Vulpitei a sunat la redactia Acces Direct si a facut dezvaluiri despre Vasile. Veronica a aflat totul in direct, de la Mirela Vaida. Respectivul ar avea doua fetite, insa Vulpița a negat ca ar fi acelasi om. Mai mult tanara spune ca nu vrea sa mai auda nimic despre noul ei iubit pentru ca este hotarata sa inceapa o viata noua cu Vasile. Mai mult, tanara din Blăgesti ar fi planificat si nunta cu noul amorez. Mai trebuie doar sa divorteze de Viorel!

„După atâtea luni… (…) Veronica, ești un trofeu pentru orice bărbat. Nu mai ești aceeași Veronica. Nimeni nu știe dacă tu vei avea o viață lungă și fericită cu băiatul ăla din Blăgești. Nevoia de a evada te poate duce cu ochii închiși în fața oricăruia. Poate și nevoia de afecțiune. Gândește-te bine”, i-a spus Mirela Veronicăi.

Inteligența artificială nu poate face față haosului,dar fizica o poate ajuta

Liviu Vârciu, prima imagine cu băiatul lui! Cum a fost surprins: