De-a lungul timpului, multe vedete din România au primit propunerea de a poza în ipostaze incendiare pentru revista Playboy. În timp ce unele s-au rușinat și au refuzat categoric pictorialul, altele au fost hotărâte și au acceptat oferta. Iată un top 3 al vedetelor care nu au dat cu piciorul provocării. 

Anamaria Prodan

Printre cele care au spus „Da” fără să stea pe gânduri ofertei se numără Anamaria Prodan. Deși cei din jur i-au spus că nu este necesar să apară în ipostaze interzise cardiacilor, impresara a acceptat să pozeze pentru revista dedicată bărbaților. Ba mai mult, Anamaria Prodan nu regretă apariția și spune că știa foarte ce face, dar și ce efecte va avea realizarea pictorialului.

( CITEȘTE ȘI: Top 4 vedete care erau „netunate” în tinerețe! N-o să le mai recunoști, la cum arată acum! VIDEO

Vedetele de la noi care au pozat în Playboy, de care toată lumea a uitat. Tu de câte din ele știai? Social media

Daniela Gyorfi

Și Daniela Gyorfi a acceptat să pozeze pentru Playboy. În urmă cu 23 de ani, fanii artistei au văzut-o într-o postură neașteptată. Acest lucru i-a adus deopotrivă critici și laude. În timp ce unii au apreciat curajul ei, alții au fost de părere că artista nu avea nevoie de acest pictorial. Dacă alte vedete de la noi s-au bucurat de popularitate în urma apariției, lucrurile au stat diferit în cazul Danielei Gyorfi. Artista povestea la acel moment că lumea a judecat-o prea asupra, ia concertele erau tot mai puține.

Andreea Bănică

O altă artistă care a pozat pentru Playboy este Andreea Bănică. Întâmplarea face ca soțul acesteia, Lucian Mitrea, să fie cel care o convinge să accepte provocarea. Atunci când i s-a propus să pozeze, Andreea Bănică era destul de reticentă și chiar se gândea cu rușine la ce avea să urmeze. Ba mai mult, artista povestea atunci că nu a mai ieșit din casă o perioadă, după ce a apărut revista. Cei care au sfătuit-o să facă acest pas sunt tatăl și soțul său, amândoi fiind convinși că este decizia corectă.