Iată cum au ajuns nume sonore de la noi să renunțe la vicii.

Tot mai multe persoane ajung să fumeze, fie dintr-o pură glumă, care mai apoi se transformă într-o dependență sau în urma unor situații care le dau viața peste cap. Printre cei care avut acest viciu, se numără și mai multe vedete de la noi, care au fost la un pas de tragedie. Doar așa și-au dat seama de efectele nocive ale fumatului și au decis să își schimbe stilul de viață. Iată ce personaje din lumea mondenă au reușit să treacă peste cele mai grele momente. 

Florin Busuioc

Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro Tv și-a văzut moarte cu ochii, după ce a suferit un infarct, care îi putea fi fatal, în luna noiembrie 2018. Florin Busuioc se afla atunci la Craiova. Au urmat multe momente dificile, printre care montarea unui stent la inimă.

Ulterior, a fost nevoit să urmeze un tratament care să împiedice coagularea sângelui, Atunci, medicii i-au interzis să mai fumeze, viciu pe care îl are de la 16 ani.

( CITEȘTE ȘI: Nu ambiția este totul! Iată câteva trucuri extrem de importante pentru cei care vor să renunțe la fumat )

Vedete din România care au renunțat cu greu la fumat. Cum au reușit să scape de acest viciu
Social media

Bodo

Și solistul trupei „Proconsul” a fost la un pas de tragedie. Artistul a suferit în urmă cu ceva timp o operație, în care medicii i-au montat trei stenturi la inimă. Atunci când a ajuns la spital. Bodo nici nu a acordat prea mare importanță situației în care se afla. Primul gând era că este vorba de o problemă de sănătate de moment. Doar că, lucrurile s-au complicat. Și artistul a fost nevoit să renunțe la țigări.

Florin Zamfirescu

Într-o situație dificilă s-a aflat și Florin Zamfirescu. Actorul a trecut prin momente cumplite, după ce a suferit o operație. Principala cauză care a declanșat problemele de sănătate este reprezentată de fumat. Înainte să renunțe la viciu, Florin Zamfirescu ajunsese să fumeze două pachete, mai exact 50 de țigări. Fumatul excesiv a lăsat amprente asupra inimii și abia atunci a realizat cât de grave sunt consecințele.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.