„I-am spus clar, din suflet, că a-l avea de vecin pentru mine ar fi ceva peste orice așteptare.”

Dorian Popa nu s-a lăsat și visul și l-a transformat în realitate. Acesta a construi „Hâtz Residence” și deja își caută vecini noi. Primii clienți deja au apărut, iar printre aceștia se numără și o vedetă din România, care deja a fost să viziteze casele. Dorian Popa este entuziasmat și abia îl așteaptă drept vecin. Despre cine este vorba?

Recent, Dorian Popa și-a pus toate treburile pe pauză și s-a relaxa la cinema, la premiera VIP a filmului „Teambuilding”. Cu această ocazie artistul a mărturisit că Micutzu, unul dintre actorii filmului, se gândește să se mute în „Hâtz Residence”. Se pare că acesta deja a vizitat casele, iar Dorian Popa sper că totul i-a fost pe plac și vor bate palma. Mai mult, cântărețul și-l dorește ca vecin și este gata să îi facă și o reducere.

„În primul rând, vreau să spun un lucru. Sunt unul dintre onorații dezvoltatori care s-au bucurat de vizita lui Micutzu, protagonistul acestui film. Întrucât înțeleg că își dorește, nu știu acum dacă se va și întâmpla, o căsuță de la mine! I-am spus clar, din suflet, că a-l avea de vecin pentru mine ar fi ceva peste orice așteptare. A fost prima oară când m-am simțit chiar emoțional încărcat de șantierele mele!

De ce, pentru că mi s-a părut așa o chestie măgulitoare. Acest om și-a rupt din timpul lui și a venit până la mine în țărână la Domnești și a vrut să viziteze o casă. Îl apreciez prin toți porii și din toți rărunchii. Pentru că e un om, mai presus de orice. Și e un om foarte mișto. Pe lângă asta, nu știu dacă ați văzut frânturi din filmul ăsta, dar e senzație. Adică abia aștept să râdem și să ne distrăm.”, a declarat Dorian Popa, potrivit cancan.ro.

(CITEȘTE ȘI: Dorian Popa se lansează în lumea afacerilor. A investit peste 70.000 de euro în noul său business)

Vedeta care vrea să se mute în „Hâtz Residence”! Dorina Popa abia îl așteaptă drept vecin. „Îi fac cadou o piscină.”
Social media

Dorian Popa îl vrea pe Micutzu drept vecin

Dorian Popa este atât de încântat de ideea că Micutzu s-ar putea muta în „Hâtz Residence” încât i-a oferit acestuia și un cadou. Se pare că Micutzu va primi din partea lui piscina gratis. Mai mult, Dorian Popa este dispus să îi facă acestuia și alte discount-uri.

„În primul rând, că dacă își ia, să nu se supere clienții mei, dar Micutzu e Micutzu. I-am spus că îi fac cadou o piscină. Păi n-am cum, Johnule, în primul rând el ar fi un „asset” pentru cartierul meu. Adică hai să nu ne «Hâtz Johnule» pe noi. I-am zis, zic: „Ce vrea inima ta, ai cadou!”.

Dacă vrea reducere, dacă vrea piscina, să zică, să spună. Că bunicul meu m-a învățat, Dumnezeu să-l odihnească: „Copilul care nu plânge, nu primește!”. Eu i-am spus oricum, piscina i-o dau din start cadou din partea mea! Dacă mai cere ceva și ne putem înscrie în calcule, cu siguranță îi vor oferi!”, a mai spus Dorian Popa.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.