Descoperă ce afacere dorește să-și deschidă Dorian Popa.

Dorian Popa își va deschide o afacere în Domnești, loc unde deține câteva case pe care le va vinde în viitorul apropiat. Află despre ce concept este vorba!

CITEȘTE ȘI – Dorian Popa, amintiri de pe vremea „Pariu cu viața”. Ce îi era interzis prin contract să facă VIDEO

Artistul intenționează să-și deschidă propria șaormerie în acest loc. Dorian nu a stat pe gânduri, ci a trecut la acțiune. Acesta a investit mai bine de 70.000 de euro în acest proiect pe care abia așteaptă să-l lanseze.

Dorian Popa: „O să lansez vineri șaorma Hâtz”

Sursa: colaj Substanțial

„Eu o să deschid șaormeria mea, în Domnești. A fost 70.000 de euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani.

Eu voi angaja oameni care o prepară. Momentan sunt imaginea unei alte șaormerii. O să lansez vineri șaorma Hâtz, prima șaormă aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta șaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai mult.” a declarat Dorian Popa pentru playtech.ro

Când vine vorba despre situația lui financiară, Dorian nu se ferește să dezvăluie sumele pe care le încasează lunar. Ei bine, artistul poate ajunge ca într-o lună să câștige chiar mai bine de 60.000 de euro.

„Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la „coada vacii” suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări.

Din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro.” a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.