O poveste de iubire s-ar putea lega între doi dintre concurenții acestui sezon „Survivor România”. Colegii au văzut apropierile, iar acum bănuielile sunt confirmat. Se pare că TJ Miles și Alexandra Duli se simpatizează reciproc și nu ar spune nu unei relații. Care este legătura dintre cei doi?

Cât timp încă se aflau în jungla din Dominicană, TJ Miles și Alexandra Duli au stat în echipe adverse, însă asta nu i-a oprit să lege o relație și să dezvolte o apropiere. Chimia dintre cei doi a fost sesizată și de către restul concurenților, iar acum bănuielile se confirmă. În cadrul unui interviu recent, TJ Miles a zugrăvit-o în termeni favorabil pe Alexandra Duli.

Mai mult, tiktok-erul a mărturisit că nu ar spune nu unei posibile relații. Însă, chiar dacă atracția există, cei doi sunt la început și mai au multe de descoperit unul la adresa celuilalt.

,,Tot ce pot să spun este că, dacă ar fi să fie vreodată o relație între mine și Alexandra Duli, o să se întâmple, organic, o selecție naturală, o să se întâmple pur și simplu după ce ne-am cunoaște în viața reală și am evolua împreună, dacă ar fi să rămânem împreună. Însă, eu sunt deschis, sunt un om care nu zice „Nu” fără să vadă și să afle, și las lucrurile să vină de la sine. Dacă vreodată va fi o relație între mine și Alexandra Duli, o să vină organic.”, a declarat TJ Miles, potrivit fanatik.ro.

Un nou cuplu marca „Survivor România”?! TJ Miles și Alexandra Duli au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă între cei doi
Instagram

Ar putea forma cei doi un cuplu?

TJ Miles a mai mărturisit că faptul că a văzut-o pe Alexandra Duli în condițiile dure din Dominicană și tot i-a plăcut spune multe. Însă, cu toate acestea tiktok-erul nu se pripește și nu se gândește încă la o relație serioasă. Acesta își dorește să o cunoască și în alte ipostaze pe cea care i-a fost alături în junglă.

,,O cunosc foarte bine pe Alexandra Duli de când stăteam în junglă, ea fără machiaj, fără confortul de-acasă, fără să se îmbrace frumos, fără să arate cea mai frumoasă parte a ei așa cum ar arăta-o când ai ieși cu ea în oraș. Am văzut-o dormind pe jos, lângă mine, în baracă. Am văzut-o înfometată, ca mine. Am văzut-o pe traseu, am văzut-o fără să facă duș, am văzut-o în modul ei organic, natural și mi-a plăcut de ea. Nu pot să spun că nu-mi place de ea sau că mi se pare că nu ar fi de mine, dar nu știu dacă este o fată pentru o relație acum, în momentul acesta, deoarece nu a fost să fie încă.”, a mai spus TJ Miles.