Problema cu care Alex Delea se confruntă de când a venit în țară.

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Alex Delea a dezvăluit cu ce problemă se confruntă. Totuși, nu este singurul care se plânge de acest lucru. 

Câștigătorul concursului „Survivor România” se plânge de o problemă despre care au vorbit mai mulți colegi de-ai săi. Se pare că Alex Delea nu mai poate dormi în pat, deoarece s-a obișnuit să doarmă pe jos, pe o suprafață tare.

social media

Alex Delea doarme pe jos de când s-a întors înapoi în țară

Alex Delea abia mai poate dormi în pat, pe o suprafață moale, după ce timp de 140 de zile a dormit numai pe jos, în Republica Dominicană. Totuși, nu este singurul concurent care se confruntă cu această problemă. Și Elena Chiriac a mărturisit recent că îi este foarte greu să se obișnuiască să doarmă în pat.

Alex Delea a spus că doarme mai mult pe jos, deoarece este obișnuit cu baraca din Dominicană.

„Mi-e foarte greu să dorm în pat. Până acum am dormit pe jos. Sunt 141 de zile unde am dormit pe o bază tare. Am nevoie de ceva mai tare”, a spus Alex Delea în emisiunea „Vorbește lumea”.

Mai mult, câștigătorul competiției „Survivor România” a spus că habar nu avea ce făcea în timul jocului, atunci când intra pe traseu.

„Nu e deloc cum se vede de acasă”

Alex Delea a mărturisit că nu-și imagina vreodată că va avea vreodată șansa să pună mâna pe marele premiu. Pentru el, un mare pas important și un mare câștig a fost faptul că a trecut de casting. Alex este mare fan al emisiunii și a vrut să dovedească faptul că și el poate face față competiției.

„Dorința mea cea mai mare a fost în primul rând să ajung acolo. Nu e deloc cum se vede de acasă. Tu acasă ești mâncat, n-ai niciun stres. Când ajungi acolo, prima lună e cea mai grea. Corpul tău primește șoc după șoc.

Nu mi-a fost teamă de nimeni. Cel mai tare mi-a fost teamă de mine. Aveam o emoție și o adrenalină, nu știam ce făceam. Era un haos total în capul ăsta”, a spus Alex Delea, câștigătorul competiției „Survivor România 2022”.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.