Brigitte și Florin Pastramă au luat decizia de a renunța la viața pe care o au în România. Cei doi sunt puși pe fapte mari

Brigitte și Florin Pastramă au luat decizia de a se muta în Dubai. Cei doi soți au făcut recent anunțul și vestea i-a luat în surprindere pe fani. Brigitte Pastreamă a mărturisit motivul pentru care au decis să se mute în Dubai, alături de fiica și soțul ei. 

Brgitte Pastramă este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Fosta soție a lui Ilie Năstase a luat decizia de a părăsi țara, alături de familie.

Familia Pastramă se mută în Dubai. Ce detalii a oferit Brigitte Pastramă

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, soția lui Florin Pastramă a vorbit despre noua decizia pe care au luat-o la nivelul familiei. Casa pe care au cumpărat-o în Dubai încă nu este gata până în luna decembrie sau ianuarie. Cât despre venirea în țară, nu va fi una rară.

Brigitte Pastramă a menționat faptul că Sara, fiica acesteia deja este la o școală cu profil englez. Astfel, îi va fi mai ușor să se acomodeze noii schimbări.

CITEȘTE ȘI – Brigitte Pastramă, lovită din nou de ghinioane! Ce țeapă de zile mari și-a luat, în Dubai

,,Mă mut în Dubai mai mult. Opt, nouă luni, nu știu. Pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu mi-am primit avansul. Am vreo 6 mii de la altă firma de unde am vrut să recuperez și m-au păcălit. Dar nu mai contează. Poate o să îmi iau și eu un televizor prin Dubai, vreun dormitor de banii aia.

social media

Sper să îi recuperez și eu când o să cunosc un avocat pe acolo, care să mă reprezinte. Mi-am cumpărat casă, nu e gata. Casa va fi gata în decembrie sau în ianuarie. E mai mică decât în România.”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit antenastars.ro.

,,O să mai venim o dată pe luna în țară. Mai venim. Sara oricum e la o școală cu profil englez, tocmai pentru a se obișnuit cu tranziția.”, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei menționate mai sus.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!