Țeapa pe care soții Pastramă au luat-o în legătură cu locuința.

Brigitte Pastramă nu mai are voie de nicio introducere. Toată lumea o cunoaște. Însă, întotdeauna a avut un vis, care într-un final i-a devenit realitate…sau nu. Ea împreună cu soțul ei au plănuit să își cumpere o casă de vis pe tărâmul milionarilor, mai exact în Dubai. Astfel, după ce au negociat un preț și au dat un avans, cei doi au aflat că prețul casei a crescut cu încă 40.000 de euro. Astfel, Brigitte și soțul ei au renunțat la casă, însă nici până acum nu și-au primit banii înapoi pe avans.

Mulți și-ar dori să aibă o casă în Dubai, însă puțini sunt cei care ajung să realizeze acest vis luxos. Ei bine, Brigitte Pastramă a avut posibilitatea de a face acest pas și anume, de a cumpăra o locuință pe tărâmul milionarilor. Însă, se pare că a avut parte de o țeapă colosală.

social media

CITEȘTE ȘI: Brigitte și Florin Pastramă, prima vacanță după marea împăcare! În ce ipostaze s-au afișat cei doi

Brigitte Pastramă, țeapă de zile mari

Brigitte Pastramă a reușit să își cumpere o casă pe tărâmul milionarilor, mai exact în Dubai…sau nu. În cadrul unui interviu, bruneta a mărturisit prin ce situație a fost nevoită să treacă cu această locuință. Astfel, anul trecut s-a dus în Dubai împreună cu soțul ei pentru a cumpăra casa mult visată. Au analizat-o și au ajuns la concluzia că vor să o cumpere.

Înssă, lucrurile s-au complicat după ce au dat avansul. Aceștia au oferit 5000 de euro avans pentru a se asigura că locuința rămâne a lor. Însă, situația s-a schimbat brusc. Aceștia au fost anunțați că locuința a fost scumpită cu 40.000 de euro.

Așadar, cei doi soți au decis să nu o mai cumpere.

„Am fost plecată în Dubai că plătisem un avans pentru o casă și nu mi-au dat un an de zile avansul pentru casă. M-am dus acolo ca să fac cerere și să spun că nu e normal ca un an de zile să țină avansul blocat pe atâtea mii de euro.

M-au păcălit. Am negociat casa cu o sumă de bani, iar după ce am plătit avansul de 5000 și ceva de euro mi-au dat o sumă cu 40.000 de euro în plus la prețul casei, iar eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal. În altă parte n-am mai vrut”, a spus Brigitte Pastramă în exlucusivitate pentru spynews.ro

Mai mult decât atât, se pare că cei doi soți nu și-au primit avansul nici acum după un an de zile, după ce au hotărât să nu mai cumpere locuința. Cei doi vor trebuie să primească înapoi suma de 5000 de euro.

„N-am mai luat-o, m-au păcălit că-mi dau banii și nu mi i-au mai dat. Acum au zis că o să mi dea, încă n-au intrat la mine în cont, dar sper să nu mă mintă. Mi-au arătat cu POS-ul că mi-au făcut transfer, alea alea, n-am înțeles sistemul ăsta de mincinoși. Îți dai seama, s-au folosit de banii mei atâta timp. N-am crezut că așa ceva se poate întâmpla, dar se pare că peste tot sunt escroci”, a mai spus Brigitte pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.