Manelistul așteaptă cel de-al treilea copil, alături de Marymar.

Tzancă Uraganu va deveni tată pentru a treia oară. Iubita sa, Marymar este însărcinată, iar cei doi sunt extrem de fericiți, după ce au aflat că vor deveni părinți. Vestea a fost dată chiar de manelist, cu cea mai mare bucurie în suflet. 

Tzancă Uraganu, tată pentru a treia oară

Manelistul trăiește o poveste de dragoste de ceva timp alături de Marymar, iar relația celor doi evoluează, drept dovadă cei doi se pregătesc să își mărească familia. Tzancă Uraganu a mărturisit că este în culmea fericirii, după ce a aflat că devine tată pentru a treia oară.

Tzancă Uraganu s-a afișat mereu cu iubita sa, Marymar, iar artistul pare că și-a găsit fericirea în brațele brunetei. Cei doi au făcut senzație inclusiv la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre.

„Este însărcinată și eu îmi asum și asta este, asta este viața, sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia și următorul pe care o să-l am cu Marymar… Este însărcinată și vă dau și vestea. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știe să țină copiii aproape și să aibă parte de tată”, a declarat Tzancă Uraganu în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars. 
@ramona.ilie Tzancă Uraganu devine, pentru a treia oară tătic! Alina Marymar este însărcinată! #tzanca #tzancauraganu #antenastars #spynews #tzancauraganuofficial #marymar #alinamarymar @ramona.ilie @ramona.ilie ♬ sunet original – Ramona

Lambada, prima iubire manelistului, l-a făcut tată pentru a doua oară în urmă cu doar câteva luni. Blondina a născut un băiețel, pe Andreas, iar manelistul i-a fost alături acesteia. Fosta parteneră de viață este cea care i-a dăruit artistului și o fetiță, pe Anaysa. Chiar dacă cei doi au ajuns să se despartă, manelistul fiind în prezent implicat în relația cu Marymar, artistul a fost surprins în timp ce își răsfăța cei doi copii.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.