Tzancă nu are nevoie de nicio descriere. Toată lumea îl cunoaște pe manelistul care a rupt topurile cu piesele sale. Este ascultat de mii de români și onorează o mulțime de evenimente fastuoase. Cât despre viața lui amoroasă, nu mai e un secret faptul că artistul schimbă femeile „ca pe șosete”. În prezent are o relație cu provocatoarea Marymar alături de care apare zilnic în spațiul public. 

Cu toate acestea, se pare că Tzancă nu ezită să-și facă apariția alături de prima lui soție, Lambada. Cei doi au o fetiță împreună de care manelistul se ocupă „ca de ochii din cap”. Însă, în ciuda acestui lucru, solistul s-a despărțit de blondină, sau cel puțin așa a declarat acesta în nenumărate rânduri. Spunem asta pentru că recent, artistul a apărut într-un centru comercial alături de ea, iar fanii se întreabă dacă nu cumva Marymar știe acest lucru.

Tzancă Uraganu, alături de Lambada la mall

Tzancă a fost surprins alături de Lambada într-un mall din capitală. Videoclipul a devenit viral pe TikTok, acolo unde internauții l-au publicat fără să stea pe gânduri. Ei și dacă manelistul nu a fost surprins de data aceasta de paparazzi, se pare că fanii au avut grijă să imortalizeze momentul și să-l urce pe platformele de socializare. Cei doi se aflau în fața unui magazin de accesorii pentru telefon.

Probabil cântărețul a avut grijă să-i achiziționeze o nouă „bijuterie inteligentă” primei sale soții. Deși nu păreau apropiați, cei doi au stârnit controverse în rândul fanilor, iar în mediul online se speculează că cei doi au fost împreună în tot acest timp, chiar dacă artistul continuă să-și oficializeze relația cu focoasa Marymar.

@tiktokcancan2 #tzancauraganu #fy #lambada ♬ original sound – Florin Chinta


Tzancă are al doilea copil cu Lambada

Recent, blondina a adus pe lume cel de-al doilea copil al „cuplului”. De data aceasta, Tzancă are un băiețel ce speră să-i calce pe urme. Cei doi au încercat să țină totul secret, departe de lumina reflectoarelor. Însă s-a aflat că cei doi vor deveni din nou părinți. Acum, Lambada se bucură de băiețelul ei și îl numește „Uraganu Junior”, așa cum a scris pe rețelele de socializare în ziua nașterii.

NOTĂ: ATENȚIE! TEXTUL SCRIS PE VIDEO NU NE APARȚINE!