Tzancă Uraganu este un bărbat dorit de multe femei, dar este destul de pretențios atunci când vine vorba de lista scurtă de febleți.

Tzancă Uraganu nu mai are nevoie de nicio introducere, mai ales pentru cei care ascultă manele. Artistul a reușit să se impună în industrie, iar acum, topurile sunt ale lui. Deși era înconjurat de mii de fane și femei frumoase, se pare că Tzancă este destul de „cuminte”.

CITEȘTE ȘI Alina Marymar, replici acide în scandalul cu Mădălina Miu. Fosta soție a manelistului detalii despre actuala iubită

Tzancă Uraganu se învârte în lumea mondenă de ani buni. În tot acest timp, s-a concentrat doar pe muzică și a încercat să stea cât mai departe de scandaluri. Viața privată a manelistului a fost mereu un subiect de interes pentru fanii lui, dar se pare că și pe aceasta a protejat-o destul de bine.

Dacă în videoclipuri epatează cu multe femei, în viața de zi cu zi, artistul îi este fidel soției sale. Tzancă Uraganu nu a fost prins pe picior greșit până acum și se pare că mariajul lui merge mai bine ca niciodată. Manelistul recunoaște că în niciun cuplu nu este numai lapte și miere, dar, momentan, la el acasă totul merge ca pe roate.

Tzancă Uraganu a recunoscut. De ce vedetă a fost îndrăgostit manelistul până peste cap
Facebook

Tzancă Uraganu nu a avut deloc gusturi rele

Pentru partenera lui nu este deloc ușor să stea lângă un artist atât de celebru. Însă, după atâta timp petrecut împreună, cei doi au început să aibă încredere unul în celălalt. Totuși, dacă este să vorbim despre „ale tinereții valuri”, se pare că Tzancă Uraganu a avut și el slăbiciunile lui.

Una dintre ele pe care și-o asumă cu mândrie și acum este Daniela Crudu. Manelistul a fost pur și simplu fermecat de fosta asistentă TV și nu este de mirare. Bruneta are un trup perfect și a știut mereu cum să și-l pună în valoare. În prezent, Tzancă recunoaște că lucrurile s-au schimbat și că simte doar apreciere pentru ceea ce face Daniela.

„Cruduța” s-a retras de ceva timp de pe micile ecrane, iar cei care vor să o mai vadă, vor trebui să intre pe contul ei de OnlyFans.

@video.clipuri1 #tzancauraganu #sosurilepicante #foryou #2022 #bucuresti #videoclipuri1 #catalinamaruta #protvromania #lamaruta ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.