Soția în acte a lui Tzancă Uraganu a făcut noi dezvăluiri.

Alina Marymar face primele declarații după ce Mădălina Miu l-a acuzat pe Tzancă Uraganu că ar fi umilit-o pe brunetă. Soția încă în acte a manelistului a făcut mărturisiri tranșante în  pentru Antena Stars. Ce a declarat aceasta.

Alina Marymar, replici dure în scandalul cu Mădălina Miu

Mădălina Miu a dezvăluit pentru Antena Stars, că Tzancă Uraganu ar fi fost de câteva ori la locuința sa, din cauza faptului că s-ar fi săturat de trecutul pe care actuala sa iubită l-ar avea. Mădălina mai susține că știa de foarte mult timp anumite detalii despre Marymar, dar, s-ar fi abținut din a comenta relația acestora.

CITEȘTE ȘI: Ce a postat Marymar, după ce a pierdut sarcina. Iubita lui Tzancă nu e deloc afectată. VIDEO

 

„E sătul săracul să i se posteze dosarul acestei fete și pozele ei de la fostul loc de muncă. Am filmări cu el când venea și plângea pe la scară. Eu nu am nimic cu ei, dacă aș fi dorit aș fi făcut dezvăluiri despre trecurtul său de la început. Nu am făcut asta până nu au m-au atacat ei”, a dezvăluit Mădălina Miu, soția lui Tzancă Uraganu.

Răspunsul lui Marymar, pentru încă soția manelistului Tzancă Uraganu, nu a încetat să apară. Aceasta a declarat că nu o interesează ceea ce se spune despre ea și că se simte mult prea fericită ca să se lase afectată de răutățile altora.

Sursa: Social Media

„Eu chiar nu o iau în seamă cu absolut nimic. Femeia asta pentu mine nu înseamnă nimic. Nici nu am de ce să comentez. Eu sunt prea bine acum, sunt prea fercită ca să stau să ascult ce zice ea sau restul.”, a declarat Alina Marymar, pentru Antena Stars.

Marymar, primele declarații după pierderea de sarcină

După ce Tzancă Uraganu a făcut primele declarații despre sarcina pe care Alina Marymar a pierdut-o, în urmă cu câteva săptămâni, acum a venit și rândul brunetei să vorbească despre această situație. Aceasta a declarat, pentru Antena Stars, că așa a fost să fie și că trebuie să meargă mai departe.

„În momentul de față sunt stabilă, sunt ok, sunt pozitivă. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom duce la capăt tot ceea ce ne dorim. Nu a fost o sarcină ok, iar aceasta a fost decizia doctorului.”, a mai dezvăluit Marymar.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.