Experții au observat că mesajele pe care le trasnmite Melania Trump sunt în opoziție totală cu ce transmite președintele. De aceea experții susțin că în Prima Doamnă ar putea deveni cel mai mare inamic al său.

Melania Trump, mesaje complet opuse, față de Donald Trump

Nu mai este un secret pentru nimeni că între președinte și prima doamnă, lucrurile s-au schimbat. Oamenii au observata cum comportamentul Melaniei s-a schimbat față de Trump. Iar de cele mai multe ori nici nu mai încearcă să ascundă acest lucru. Însă acest lucru s-a accentuat pe fondul protestelor din SUA. Iar mesajele celor doi par diametral opuse.

În timp ce Trump îi atacă pe protestatari și susține că va trimite Garda Națională, Melania Trump face apel la calm și transmite un mesaj pacifist.
Însă nu faptul că Melania își dă cu părerea chiar dacă este total diferită, a atras atenția jurnaliștilor de la CNN. Ci momentul în care sunt postate aceste mesaje pe platformele de socializare.

După fiecare mesaj postat de președinte pe Twitter. Melania postează un mesaj care pare să îl contrazică pe cel postat de Trump.

”Există sentimentul unei voinţe deliberate în alegerea momentului, care-i face demersul şi mai intrigant”, apreciază un specialist în politica americană, potrivit CNN.

”Această autonomie totală a East Wing (Aripa de Est, în care se află sediul Primei Doamne) marchează o diferenţă notabilă faţă de administraţiile precedente, în care activitatea şi mesajele Primelor Doamne anterioare erau mereu concepute să concorde cu directivele West Wing (Aripa de Vest) şi deciziile luate la vârf de către preşedinte”.

Și nu doar prin mesaje l-a contrazis Melania Trump. Ci și în momentul în care președintele susținea sus și tare că nu va purta mască, Melania promova purtarea măștii. Rămâne de văzut dacă acestă mișcare de contrazicere a președintelui se va aplica și pe viitor, sau se va menține doar pe perioada protestelor.