Nu toată lumea își dorește să plece în căutarea comorilor de pe traseul „Asia Express”

Fără doar și poate, „Asia Express” este una dintre cele mai mari provocări pentru un vedetă. Renunțatea la confortul fizic și psihic nu este deloc ușor și, tocmai de aceea, unele dintre ele nici nu vor să audă de așa ceva. Rămân în continuare fani ai emisiunii, dar preferă să o vizioneze de pe canapea. 

Mai este puți până când noul sezon „Asia Express” va porni motoarele. De data asta, se pare că echipa de producție va ateriza în America de Sud, un continent al contrastelor și al marilor provocări. Momentan, lucrurile sunt în tatonări, inclusiv cu echipe care nu s-au închegat. Mai mult vedete au primit oferta de a deveni concurenți, însă au refuzat politicos.

Așa cum era de așteptat și anul acesta se urmăresc aceleeași tipologii de echipe, dar se pare că este mai grea ca niciodată formarea lor. Echipa de producție avea anumite nume în minte. În realitate, acele vedete au considerat că nu sunt suficient de pregătite pentru a face față acestei mari provocări.

Una dintre vedetele contactate de „Asia Express” a fost Elena Gheorghe. Inițial, vedeta nu a refuzat vehement propunerea, ci s-a consultat cu soțul ei. Amândurora le-ar fi plăcut foarte mult să participe în această formulă, dar au fost nevoiți să amâne asta pentru altă dată. Cei doi au ajuns la concluzia că picii lor au mai mult nevoie de ei, așa că au rămas acasă.

„La un moment dat, am fost sunată insistent pentru „Asia Express”. Chiar mă gândeam cu soţul meu că aşa ar mai merge. Ar fi mai uşor să fiu cu cineva cunoscut, cu soţul sau sora-mea. Dar aş refuza şi acum. Avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi”, a spus Elena Gheorghe pentru impact.ro.

Trei vedete de la noi care au refuzat să participe la „Asia Express”. De ce au spus nu aventurii vieții lor
Instagram

Iulia Albu nu mai vrea să facă autostopul în „Asia Express”

Iulia Albu s-a aflat și ea pe lista de opțiuni ale producătorilor „Asia Express”. Deși a luat contact cu formatul mai bine decât oricine altcineva, acum, Iulia nu mai este convinsă că vrea să plece. Mai exact, vedeta a refuzat oferta pe motiv că Mikaela, fetița ei nu ar putea rezista atât de mult fără mama ei.

„Mă gândesc la această posibilitate. Nu a fost momentul. Cum ar fi să mă duc cu tata?! Tata e un viking, e foarte puternic, e înalt. Cred că mă distruge psihic, semăn mult cu el”, a spus Iulia Albu, cu mult înainte de a refuza oferta.

Trei vedete de la noi care au refuzat să participe la „Asia Express”. De ce au spus nu aventurii vieții lor
Instagram

Sore a fost și a ofertată de „Asia Express”. Vedetei îi plac foarte mult provocările, iar participarea ei la „Dancing on Ice – Vis în doi”, i-a convins pe producători că merită un loc în echipe. Inițial, Sore a acceptat oferta, însă, pe parcurs s-a răzgândit. Artista a decis să rămână acasă, mai ales că pentru ea, familia este pe primul loc.

„Din păcate, nu, nu plec! Nu pot să plec de lângă Erin pentru două luni, e puțin cam mult. Am luat în considerare, ne-am dorit. A cântărit mai mult decizia de a sta lângă ea. Nu știu, să mai crească.Sunt momente în care trebuie să pui în balanță oportunitățile din carieră și familia. Eu aleg familia întotdeauna”, a spus Sore pentru fanatik.ro.

Trei vedete de la noi care au refuzat să participe la „Asia Express”. De ce au spus nu aventurii vieții lor
Instagram
Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.