Deși nimic nu este confirmat, deja circula peste tot primele șase nume care vor participa la „Asia Express”.

„Asia Express” promite un sezon plin de suspans și de probe care vor testa rezistența fizică și psihică a concurenților. Numele celor care vor pleca în aventura vieții lor a fost mereu un subiect de interes major, așă că primele zvonuri au apărut deja.

„Asia Express” este una dintre emisiunile care au reușit să se impună, de-a lungul timpului, în rândul formatelor TV de la noi din țară. În fiecare an, echipele au fost alese pe sprânceană. Diversitatea caracterelor a făcut ca show-ul să fie unul foarte captivant și se pare că tot pe această rețetă se merge și în sezonul cinci.

Ca de fiecare dată, în jurul vedetelor care participă la „Asia Express” se nasc o mulțime de discuții. Momentan, nu a fost confirmat nimic oficial, dar, totuși, cei de la cancan.ro au menționat primele posibile vedete care vor pleca în cursa pentru marele premiu.

Vedetele Antenei 1, concurenți la „Asia Express”

Surprinzător sau nu, primele care vor să își testeze limitele, dar și prietenia sunt Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cele două artiste sunt unite de anii în care au cântat sub umbrela proiectului Andre. Deși au avut și momente tensionate, acum, jurata de la „Te cunosc de undeva și prietena ei s-au împăcat. Ba mai mult, cele două au reluat și proiectul muzical.

O alta posibilă echipă  care va pleca în „Asia Express” este cea formată din Micutzu și Cătălin Bordea. Micutzu este din ce în ce mai implicat în proiectele Antenei 1. În curând, va fi difuzată emisiunea pe care acesta o prezintă alături de Loredana Groza, „România are roast”. Cătălin Bordea, în schimb, a fost ofertat de către PRO TV pentru a merge la „Survivor”. Deși a fost a un pas de a accepta, comediantul s-a răzgândit.

Cea de-a treia echipă vehiculată pentru „Asia Express” este cea formată din Sore și Jean Gavril. Cei doi artiști s-au împrietenit de când sunt la HaHaHa Production. dar și de când au participat la „Dancing on ice – vis în doi”. Artiștii nu sunt deloc străini de astfel de competiții și au demonstrat că au spirit competitiv.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.