Încă de la terminarea sezonului trecut, „Asia Express” a confirmat că va mai exista și un sezon cinci. Era de așteptat, având în vedere că publicul așteaptă mereu cu sufletul la gură astfel de formate. De data asta, totul se anunță a fi mult mai palpitant, mai ales că deja se produc câteva schimbări.

Ca în fiecare an, „Asia Express” este una dintre cele mai așteptate emisiuni de la Antena 1. Aventura pe continente străine, dar și echipele atât de diferite fac ca show-ul să ocupe mereu cele mai bune locul în topul audiențelor. Se pare că nerăbdătorii vor avea parte și de un sezon cinci, filmat, din nou, la căpătul lumii.

Potrivit celor de impact.ro, „Asia Express” se va filma, de data asta, în America de Sud. Momentan, traseul nu a fost confirmat, dar cu siguranță va fi unul plin de provocări. Nici echipele nu au fost anunțate, dar fanii au început să facă deja primele presupuneri.

Gina Pistol, din nou la cârma „Asia Express”

Nu doar concurenții și traseul ridică un mare semn de întrebare, ci și prezentatoarea. Sezonul trecut, la cârma emisiunii s-a aflat Irina Fodor. Irinei nu i-a fost deloc ușor să țină pasul cu acest proiect și a recunoscut asta. Deși a fost o experiență unică, din toate punctele de vedere, soția lui Fodor a avut parte și de momente mai puțin plăcute.

Publicul a primit-o cu brațele deschise pe Irina, dar au existat și voci care au criticat-o la fiecare pas. Fiind obișnuiți cu Gina Pistol, mulți fani au avut mereu tendința să le compare pe cele două. De acum încolo nu va mai fi necesar să facă asta, pentru că iubita lui Smiley este gata de plecare.

Gina Pistol are de gând să se întoarcă la filmările pentru „Asia Express”, acum că Josephine a mai crescut. Deși îi este greu să stea departe de casă, vedeta știe că se poate baza pe Smiley. Artistul a fost mereu alături de iubita lui și a susținut-o în cele mai grele momente.