Trecut, prezent și viitor. Zodiile care își schimbă viața în acest weekend. Weekendul acesta, zodiile au parte de momente de foc. Luna plină în casa scorpionului și schimbările din gemeni fac nativii unor zodii să se gândească la trecut, la prezent și viitor. Astfel, se anunță două zile cu schimbări. Iată zodiile care vor fi afectate de schimbările date de așezarea planetelor.

Reclamă

Zodiile care își schimbă viața

Rac

În acest weekend, racul se luptă cu trăirile din trecut care îl afectează și în prezent. Acest nativ se gândește acum să își pună ordine în suflet, pentru ca viitorul să fie mai liniștit. Persoane din viața și anturajul vostru ar putea să vă influențeze negativ în luarea deciziilor. Aveti grijă să nu vă lăsați manipulați. Cel mai bine este să decideți voi cu sufletul și cu inima. Nu-i lăsați pe ceilalți să vă comande viața, căci mai târziu nu veți avea acel viitor la care visați voi.

Leu

Leul este o fire luptătoare. În acest sfârșit de săptămână, acest nativ se gândește să își ia o pauză de la tot și să își facă ordine în suflet. Cineva din trecut s-a întors și încearcă să vă dea viața peste cap. Încercați să vă gândiți dacă merită să îl acceptați, sau nu. Tot ce trebuie să faceți este să ascultați doar de voi și de nimeni altcineva. Decizia pe care o luați ține de viitorul vostru.

Reclamă

Vărsător

Vărsătorul se luptă în această perioadă să își rezolve mai multe probleme financiare. Toate datoriile sunt doar „bagaje” din trecut, care încep să vă afecteze prezentul și viitorul. Cel mai bine, spun astrele, să vă luați o pauză de la tot și să le faceți o vizită șefilor. Încercați să le expuneri problema. Poate veți primi o mărire de salariu sau un post mai bine plătit. Dacă nu, veți avea nevoie de un împrumut. În aceste zile, puneți totul pe foaie, calculați-vă economiile și vedeți cum puteți rezolva problema.