În urmă cu o seară, mai mulți oamenii alertau autoritățile din Timișoara, după ce au sesizat un miros insuportabil, care venea din apartamentul unei femei, despre care mulți vecini spun că nu știu prea multe. Se pare că aceștia nu au mai văzut-o de mai multe zile, moment în care și-au pus un semn de întrebare. Joi seară, femeia a fost găsită fără viață, iar acum oamenii legii încearcă să facă lumină în acest caz. Până în acest moment, nu există multe informații nici despre familia femeii. 

Femeia nu a mai fost văzută de mai multe zile

Joi seară, mai mulți vecini au sunat la 112, după ce au sesizat un miros, care s-a răspândit pe casa scării. Se pare că provenea din locuința unei femei, care nu a mai văzută de zile întregi.

Atunci, vecinii i-au chemat pe polițiști, care au găsit trupul neînsuflețit al femeii. Aceasta locuia la etajul patru, într-un bloc aflat pe strada Academician Sextil Pușcariu.

( CITEȘTE ȘI: Caz șocant la un centru de bătrâni din Călărași! Un vârstnic de 79 de ani a înjunghiat doi bărbați )

Tragedie în Timișoara! O femeie a fost găsită fără suflare, în propria casă Pixabay

Ajunși la fața locului, oamenii legii nu au găsit urme de violență pe cadavrul femeii și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Încă nu se știe care a fost cauza decesului sau ce s-a întâmplat cu femeia în ultimele zile, atunci când nu a mai fost văzută.

Ceea ce se știe până în acest moment este faptul că femeia locuia singură de mulți ani. Vecinii știu că în urmă cu ceva timp, aceasta nu mai lucrează, după ce ar fi fost concediată. Nici despre rude nu se știu prea mult.

Femeia nu ar fi fost căsătorită și nici nu are copii. Asta susțin vecinii, care spun că nu știu mai multe femei despre vecina, care a fost găsită moartă seara trecută.