Un bărbat de 79 de ani a înjunghiat alți doi pacienți ai căminului de bătrâni

Un incident șocant a avut loc la un centru de bătrâni din Călărași. Un conflict minor între doi pensionari a degenerat și s-a soldat cu victime. Un bărbat de 79 de ani a înjunghiat alți doi pacienți. Din păcate, pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, aceasta decedând.

Au fost clipe de teroare la centrul de bătrâni din Călărași. Aici un vârstnic de 79 de ani nu a mai ținut cont de nimic și a înjunghiat alți doi bărbați. Se pare că bărbatul ar fi avut un conflict minor cu un alt pacient de 80 de ani. Spiritele au fost calmate repede și toată lumea a crezut că problema s-a rezolvat. Însă, se pare că bătrânul nu a trecut peste cele întâmplate așa că și-a plănuit răzbunare.

Astfel,  bărbatul de 79 de ani și-a atacat colegul cu un obiect contondent, iar mai apoi a mai înjunghiat un alt pacient de 60 de ani. Ambele victime au fost transportate la spital. Însă, pentru bătrânul de 80 de ani nu s-a mai putut face nimic. Acesta a pierdut prea mult sânge și a decedat. Bărbatul de 60 de ani este internat și stabil.

Atacatorul nu se află la prima crimă

Se pare că bărbatul de 79 de ani care și-a înjunghiat cei doi colegi nu este la prima experiență de acest fel. Vârstnicul mai are o crimă la activ. În anii 80 acesta și-a ucis soția și a stat 15 ani în spatele gratiilor pentru fapta sa. Acesta se afla în căminul de bătrâni de anul trecut și nimeni nu bănuia că ar fi capabil de așa ceva.

 „Este un eveniment șocant pentru toată lumea. În special pentru personalul acestui cămin. Criminalul nu ne-a dat de gândit nici măcar o secundă, într-un an și trei luni, că ar putea fi capabil de așa ceva. Am înțeles de la personalul care a fost ieri în tură că ar fi avut un conflict verbal care în realitate a fost aplanat, dar nu și în mintea dânsului”, a declarat Ilinca Enescu directoarea centrului, potrivit canalsud.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.