Reclamă
Reclamă

Există o varietate de filme care au marcat istoria cinematografiei! Acestea ar trebui să fie văzute cel puțin o dată în viață. În cadrul acestui articol îți vom prezenta un top de 5 filme care s-au bucurat de succes și apreciere din partea publicului.

„The Godfather” (1972) regizat de Francis Ford Coppola, este considerat unul dintre cele mai bune filme ale tuturor timpurilor. Este vorba despre povestea unei familii mafiote din New York și luptele pentru putere. Acestea au făcut din „The Godfather”  unul dintre cele mai bine scrise și bine jucate din istorie.

Descoperă celelalte 4 filme

Sursa: Social media

„Pulp Fiction” (1994) regizat de Quentin Tarantino, este un film care a schimbat modul în care se povestesc istoriile la Hollywood. Diferitelor povești și personaje complexe au făcut din acest film unul dintre cele mai apreciate din ultimul deceniu.

„Schindler’s List” (1993) regizat de Steven Spielberg, este un film emoționant despre oamenii obișnuiți care au făcut lucruri extraordinare în timpul Holocaustului. Acest film unul dintre cele mai importante din istorie.

Reclamă

„The Shawshank Redemption” (1994) regizat de Frank Darabont, este un film despre prietenie și speranță într-o închisoare de maximă siguranță. Performanța lui Tim Robbins și Morgan Freeman au făcut din acest film unul dintre cele mai iubite de-a lungul timpului.

„The Dark Knight” (2008) regizat de Christopher Nolan, este un film despre luptele interioare ale unui erou și despre cum se poate lupta împotriva răului.

Acestea sunt doar câteva exemple de filme care ar trebui văzute cel puțin o dată în viață. Fiecare dintre acestea au lăsat o amprenta durabilă în istoria cinematografiei. Au câștigat numeroase premii și recunoaștere din partea criticilor din acest domeniu. Așadar, când dispuneți de timpul necesar, ar trebui să le urmăriți numaidecât, având în vedere că de-a lungul timpului s-au bucurat de așa mare succes.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro