Lista nominalizaților la premiile Oscar 2023 a fost anunțată. Unele dintre producții sunt disponibile în prezent pe Netflix. Astfel că, înainte de ceremonia care va avea loc pe 12 martie, mai este suficient timp pentru a vă bucura de filmele de pe platformă.

Printre filmele Netflix care se află pe lista de nominalizări pentru premiile Oscar 2023 se numără un film de animație arhicunoscut, precum și o producție care prezintă viața controversată a uneia dintre cele mai faimoase celebrități de la Hollywood.

Filmele de pe Netflix care se află pe lista de nominalizări pentru premiile Oscar din anul 2023

Sursa: Social media

Pinocchio de Guillermo del Toro

La categoria Cel mai bun film de animație de pe lista nominalizărilor la premiile Oscar 2023 se află noul film de animație „Pinocchio”. Regizorul a adaptat în stil propriu clasicul care spune povestea dorinței unui bărbat de a da viață, prin magie, unui băiat de lemn.

Bardo, falsa cronică a câtorva adevăruri

Cel mai recent film de comedie-dramă al lui Alejandro Gonzales se află pe lista nominalizărilor la premiile Oscar 2023. Este nominalizat la categoria Cea mai bună cinematografie. Este vorba despre un renumit jurnalist și documentarist mexican care trăiește în străinătate, dar care, după ce primește un premiu, trebuie să se întoarcă în țara sa. Nu va putea să-și imagineze că această călătorie îl va conduce la o criză existențială.

Blonda

Filmul care redă o parte din viața uneia dintre cele mai cunoscute celebrități din industria de divertisment din istorie, Marilyn Monroe. Acesta este disponibil pe Netflix. Această producție arată prețul pe care renumita actriță, cântăreață și model a trebuit să îl plătească pentru a ajunge faimoasă. Datorită interpretării sale, Ana de Armas se află pe lista nominalizărilor la Premiile Oscar 2023 pentru cea mai bună actriță.

Așadar, găsești neapărat timp pentru a urmări aceste producții ce sunt nominalizate la premiile Oscar.