Iată ce nativi trebuie să fie mai atenți la acest capitol

În general, toată lumea e tentată, atunci când e vorba de încălțăminte, să ia în considerare doar designul sau culoarea, pentru a putea fi asortată la cât mai multe ținute. Ei bine, nu doar acest lucru trebuie să conteze, ci și alte detalii, pe care cel mai probabil nu le știai. Se pare că există anumite semne zodiacale, care ar trebui să fie mai atente când își aleg încălțămintea. Iată despre ce nativi este vorba, de fapt. 

Rac

Astrologii susțin că nativii Rac se numără printre zodiile care acordă o mare atenție felului în care arată. Acest lucru nu se aplică doar în cazul vestimentației, ci și atunci când vine vorba de încălțăminte. De aceea, pantofii din piele nu trebuie să se regăsească printre alegerile sale. Nativii Rac pot dezvolta alergii mult mai ușor față de alți nativi.

( CITEȘTE ȘI: Zodia care nu trebuie să poarte niciodată bijuterii din argint. Specialiștii îi dau un avertisment salvator! VIDEO

Top 3 zodii care au alergie la încălțămintea din piele. Niciodată nu trebuie s-o poarte!
Pexels

Balanță

Nici nativii Balanță nu ar trebui să ignore sfaturile specialiștilor. La fel ca în cazul Racilor, nativii Balanță sunt predispuși la dezvoltarea unor alergii, cărora, inițial, nu le vor acorda atenție. Cum acești nativi sunt caracterizați de cuvântul „echilibru”, ei sunt cei care aleg încălțămintea doar dacă e una comodă și pun mai puțin accentul pe design.

Pești

În aceeași categorie intră și nativii Pești. De altfel, tot ei sunt cei care cheltuiesc destul de mult pe haine, genți și încălțăminte. Doar că, dacă o pereche de pantofi este scumpă nu înseamnă că răspunde neapărat și nevoilor lor, cu atât mai puțin în cazul în care este vorba de încălțăminte din piele. De aceea, la fel ca în situația Racilor și Balanțelor, acești nativi sunt sfătuiți să fie mai atenți la calitate, dar și să se gândească la cumpărarea unor perechi hipoalergenice.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.