Se pare că există câteva zodii care nu ar trebui să poate vreodată astfel de bijuterii.

Conform bioenergeticienilor, anumite zodii nu trebuie să poarte bijuterii din argint. Motivul nu are legătură cu ideea estetică, deși este posibil să te fi gândit la acest aspect. Mai degrabă este vorba de energiile atrase. De cele mai multe ori, acest element este un magnet pentru stări negative, dar și evenimente care le pot schimba radical viața. Iată despre ce nativi este vorba și motivele pentru care aceste semne zodiacale trebuie să evite argintul. 

Scorpion

Prima zodie din acest top este Scorpionul. Se pare că argintul nu trebuie să se regăsească printre bijuteriile acestor nativi. Se spune că acest metal atrage stresul și anxietatea, care poate deveni o adevărată problemă în cazul în care există și alți factori. Un alt aspect care trebuie luat în considerare este faptul că nativii Scorpion oricum tind să se îngrijoreze destul de des, iar argintul nu face decât să le accentueze starea de disconfort.

Vărsător

Din aceeași categorie face parte și Vărsătorul. Și în cazul lor se spune că stările negative sunt amplificate de argint, de aceea este indicat să poarte aur. Se spune că atunci când bijuteriile de aur intră în contact cu pielea, apare un efect relaxant, lucru care nu se poate spune și despre argint. Semn de aer, acest metal favorizează existența energiilor negative.

@zodiac7days #zodiacsigns #astrology #fyp #horoscope #foryou #foryoupage ♬ original sound – ⭐️ZODIAC7DAYS⭐️

( CITEȘTE ȘI: Cele mai sensibile zodii ale horoscopului. Emoțiile pun mereu stăpânire pe acești nativi

Pești

Nici nativii Pești nu ar trebui să poarte bijuterii din argint. Se spune că în situația acestora, nu se vor bucura de stabilitate în viață, fiind un semn de Apă, asemenea nativilor Scorpion. Aurul este cel care aduce echilibrul în viața lor. De aceea, bioenergeticienii îi sfătuiesc să înlocuiască argintul cu aurul și doar în acest fel pot atrage lucrurile bune în viața lor.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.