Pe măsură ce trec zilele din 2023, noi surprize sosesc în premieră pe Netflix. Prin urmare, astăzi avem 3 recomandări de seriale și filme care te-ar putea ajuta să ai o seară fabuloasă în familie, plină de acțiune, începând de miercuri, 18 ianuarie.

Cu aceste 3 recomandări de seriale și filme care au premiera miercurea aceasta, 16 ianuarie, vă veți da seama că Netflix continuă să-și impresioneze fanii.

Mireasa neagră

Printre cele mai așteptate producții ale anului pe Netflix se numără, fără îndoială, „Mireasa neagră”. Este unul dintre serialele în premieră pe platformă.

Începând de miercuri, 18 ianuarie, puteți urmări „Mireasa neagră”, un serial care spune povestea Angelei, care, după ce a fost eliberată din închisoare, încearcă să recâștige respectul fiicei sale iubitoare de lupte libere.

Sursa: Social media

Jumanji

Unul dintre cele mai amintite clasice ale SF-ului este Jumanji din 1995. Această producție face parte din filmele care vor fi difuzate în premieră pe Netflix miercurea aceasta, 18 ianuarie. Așa că, nu mai există scuze pentru a nu vă bucura de această operă magnifică care a marcat sute de generații.

Povestea unui joc magic care dezlănțuie o avalanșă de pericole din junglă împotriva jucătorilor săi și a unui bărbat care a dispărut în 1969 în timp ce juca.

Ad Astra: Spre stele

Unul dintre cele mai recente filme ale lui Brad Pitt în genul science fiction face parte din producțiile care vor avea premiera pe Netflix începând de miercuri, 18 ianuarie. Nu le poți rata dacă ești fan al filmelor spațiale.

Astronautul Roy McBride este un inginer care și-a pierdut tatăl în timpul unei misiuni cu dus-întors spre Neptun. S-a aventurat în această misiune pentru a găsi semne de inteligență extraterestră. Douăzeci de ani mai târziu, el pornește în aceeași călătorie prin sistemul solar pentru a încerca să-l găsească. Care va fi deznodământul, vei vedea urmărind această super producție.