Descoperă propunerile noastre de filme!

Cine spune că nu te poți uita la filme și în timpul săptămânii? Așa că, dacă vrei să petreci momente de divertisment în fața ecranului timp de câteva ore, iată 3 scurtmetraje disponibile pe Netflix pe care să le urmărești în maraton.

Următoarele scurtmetraje disponibile pe Netflix sunt o opțiune excelentă pentru a le viziona în maraton, precum și pentru ca timpul să treacă repede, deoarece sunt foarte distractive. Fiecare dintre ele durează aproximativ 90 de minute, dar pot fi văzute și singure, cu partenerul sau cu familia. Așadar, descoperă mai jos care sunt producțiile!

Filme scurte pe Netflix pe care să le vezi la începutul acestei săptămâni

Sursa: Social media

Lecție private

O comedie romantică amuzantă, ideală pentru vizionare maraton alături de familie. Este o poveste despre o femeie care își oferă serviciile tinerilor pentru a-i îndruma în relațiile romantice, dar a cărei perspectivă se schimbă radical după ce i se alătură în viață cineva care va deveni irezistibil pentru ea.

Cutează să atingi stelele

Dacă vrei să te bucuri de puțină dramă și comedie, acest film disponibil pe Netflix este o opțiune excelentă de vizionat. Intriga de la baza sa prezintă o tânără care speră să îndeplinească ultima dorință a celui mai bun prieten al ei. Dar, nu va fi ușor! Motivul? Aceasta suferă de probleme de anxietate. Va trebui să se confrunte cu cele mai mari temeri ale sale, dar pe parcurs va întâlni pe cineva special.

Paddington

La acest nou început de săptămână puteți viziona în maraton cu întreaga familie acest film. Este apreciat de foarte mulți cinefili. De asemenea, este și amuzant și spune povestea unui urs care a crescut în junglă și care ajunge să locuiască la Londra. Aici va avea parte de aventuri după ce o femeie vrea să-l prindă, deoarece are alte planuri pentru „periculosul” animal.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.