Reclamă
Reclamă

Propunerile de filme pe Netflix sunt numai bune când cauți un film bun, așa că astăzi avem pentru tine 3 filme care pe parcursul lunii ianuarie au devenit cele mai vizionate. Acum este rândul tău să le urmărește, înainte de sfârșitul primei luni a anului.

Nu trebuie să ratați ocazia de a vă bucura de aceste 3 filme care au devenit la scurt timp de la lansre foarte populare pe Netflix.

Glass Orion

În ianuarie 2023 a fost lansat Glass Onion, a doua parte a filmului misterios cu Daniel Craig. A devenit un succes uriaș pe platformă, fiind unul dintre cele mai vizionate filme de pe Netflix. Așa că, dacă nu i-ai dat încă o șansă, nu ar trebui să-l ratezi.
Povestea relatează misterele prin care trebuie să treacă detectivul Benoit Blanc, care intră în acțiune atunci când jocul misterios al uciderii unui multimilionar scapă de sub control.

Sursa: Social media

Hai să cântăm

Una dintre producțiile de animație care a schimbat pentru totdeauna cinematografia pentru întreaga familie. Filmul se numără printre cele mai vizionate filme de pe Netflix în luna ianuarie. Dacă nu l-ai văzut încă, ești în cel mai bun moment pentru a te bucura de acest film distractiv.

Reclamă

Un porc, un șoarece, un porc spinos, o gorilă, un elefant și alte animale se adună într-un teatru koala pentru un concurs de cântat.

Ochiul albastru

Christian Bale este protagonistul acestei povești care își propune să devină un clasic imediat pentru Netflix. La doar câteva zile după premieră a fost unul dintre cele mai vizionate filme de pe platformă în luna ianuarie. Așa că dacă ești fan al actorului nu trebuie să ratezi această producție.

Înainte ca prima lună a anului să se încheie, trebuie să vedeți această poveste care relatează aventurile detectivului veteran Augustus Landor care investighează niște crime cu ajutorul unui tânăr cadet care va ajunge să devină un autor de renume mondial.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro