Acestea au fost cele mai populare filme pe Netflix! Au mai rămas doar câteva zile până la sfârșitul acestei luni. Însă, în primele zile ale anului există câteva producții care s-au bucurat de popularitate pe Netflix. Iată care sunt cele mai populare filme de pe platformă pe care ar trebui să le vizionați până la sfârșitul lunii ianuarie.

Printre cele mai populare filme de pe Netflix în luna ianuarie se numără o poveste dramatică despre evenimentele actuale din Mexic, un film polițist intrigant, precum și un film de animație captivant.

Cele mai populare filme Netflix pe care să le vezi înainte de sfârșitul lunii ianuarie

Social media

Noise

Înainte de sfârșitul lunii ianuarie trebuie să vedeți acest film mexican. A devenit în ultimele zile producția numărul 1 pe Netflix la nivel global. Filmul a atras multă atenție pentru că se bazează pe evenimente reale. Este vorba despre o mamă care își caută fiica dispărută. În timpul căutării sale dureroase întâlnește alte femei ale căror vieți au fost, de asemenea, afectate de violența și insecuritatea din Mexic.

Ceapă de sticlă: un mister cuțite

Unul dintre cele mai populare filme de pe Netflix în ultimele săptămâni este acest thriller și comedie. Intriga se învârte în jurul unui detectiv care trebuie să rezolve ce se întâmplă în timpul petrecerii unui multimilionar, unde unul dintre participanți moare în mod misterios.

Pinocchio 

Având în vedere că înainte de sfârșitul lunii ianuarie vor avea loc ceremonii importante de decernare a premiilor cinematografice, utilizatorii Netflix ar trebui să vadă acest film de animație. Se prezintă o abordare nouă a poveștii clasice a dorinței unui bărbat de a da viață unui băiat din lemn.

Fiind cele mai populare producții pe Netflix, nu ai cum să le ratezi. Urmărește-le până nu vor fi surclasate de alte filme de pe paltformă.