Prima lună a anului 2023 aproape că se încheie. Pe Netflix urmează o perioadă plină de surprize . Platforma se pregătește să încheie această lună în forță cu premiera unor filme și seriale, chiar astăzi, 31 Ianuarie.

Descoperă pe substantial.ro care sunt noile premiere de astăzi, 31 ianuarie, pe Netflix. Avem filme și seriale pentru toate gusturile.

Filme și seriale care au premiera astăzi pe Netflix

Sursa: Social media

Puterea prinșeselor

Netflix lansează în premieră unul dintre cele mai așteptate seriale de animație din ultimele luni. Este vorba de o nouă colaborare între companie și un artist renumit al genului pentru copii. Așteptarea a luat sfârșit, așadar „Puterea prințeselor” va sosi pe Netflix, astăzi, marți, 31 ianuarie.

În acest nou serial în premieră pe Netflix vom vedea un grup unit de prințese din patru regate de fructe diferite (Afine, Kiwi, Ananas și Zmeură). Ele acționează pentru a face din lumea lor un loc mai bun, astfel încât cei mici de acasă să se poată bucura la maxim.

Pamela Anderson: O poveste de dragoste

Cea mai așteptată producție din prima parte a anului 2023 are premiera pe Netflix astăzi. Producția prezintă povestea adevărată a unuia dintre cele mai faimoase modele din lume în anii ’90 și un scandal video care i-a schimbat viața. Totul în serialul Pamela Anderson: O poveste de dragoste.

Acest serial urmărește relația tumultuoasă dintre Pamela Anderson, actrița Beach Watch, și Tommy Lee, cofondator și toboșar al trupei rock Motely Crue.

Oamenii ăștia

Jonah Hill și Eddie Murphy au făcut echipă pentru a crea acest film amuzant care face parte din seria de lansări pe care Netflix le face astăzi. Așa că, dacă sunteți în căutarea unui divertisment de calitate absolută, „You Guys” este cu siguranță pentru dumneavoastră.

Doi mileniali care locuiesc în Los Angeles și care au origini diferite se îndrăgostesc și trebuie să facă față celui mai dificil test: să-și cunoască părinții unul altuia.