Reclamă
Reclamă

Un film de comedie, combinat cu puțină dramă și două seriale atrăgătoare, unul despre femei însărcinate cu un stil de viață excentric, iar celălalt un serial plin de suspans și acțiune, vor fi indisponibile în curând pe Netflix.

Prima lună a anului 2023 este din ce în ce mai aproape de final. Asta înseamnă că, pe măsură ce trec zilele, vor exista producții care nu vor mai fi disponibile pe Netflix. Așa că, pentru a le oferi o ultimă șansă, iată care sunt cele 3 filme și seriale care părăsesc platforma. Acest lucru se va întâmpla în această a treia săptămână din ianuarie.

În cea de-a treia săptămână din ianuarie, un film de comedie-dramă amuzant va părăsi platforma, precum și două seriale atrăgătoare, unul de tip reality-serial despre femei însărcinate cu un stil de viață controversat.

3 filme și seriale Netflix care părăsesc platforma

Sursa: Social media

Mămici de succes

Reclamă

Au mai rămas doar câteva zile pentru a urmări pe platformă acest reality-serial care prezintă stilul de viață controversat al mai multor femei însărcinate, care sunt obsedate de modă și de lux. Așa că se dau în vânt după tot ceea ce se întâmplă în așteptarea venirii pe lume a bebelușilor lor.

Damnare

În câteva zile va părăsi Netflix acest  serial de 10 episoade în stil western. Povestea sa spune cum un preot cu un trecut întunecat rămâne ascuns într-un orășel, dar în curând calmul locului se va sfârși odată cu sosirea unui mercenar care va căuta să-i arate adevărata față și să-l termine.

Whisky

În a treia săptămână a lunii ianuarie a anului 2023, această comedie-dramă nu va mai fi disponibilă pe Netflix. Filmul urmărește un proprietar de fabrică singuratic care, știind că va primi în curând vizita unei familii, decide să îi ceară persoanei sale de încredere să se prefacă a fi soția lui.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro