Dacă tot suntem în weekend și avem timp liber, ne putem bucura de un serial. Netflix ne oferă o mulțime de variante, iar, în seria de mai jos puteți vedea un top al celor mai vizionate în această săptămână. Nu uitați să fiți alături de cei dragi și să aveți ceva de ronțăit pentru o experiență cât mai plăcută.

În vizor

Dean și Nora se mută într-un cartier frumos din New Jersey, dorindu-și o casă bună pentru ei și copii. Nimic nu va fi cum visează aceștia, căci locul ascunde o poveste sinistră. După ce se mută, primesc scrisori de amenințare și toate sunt semnate „The Watcher.” Familia este terorizată de ceea ce se întâmplă și încearcă să găsească o rezolvare.

Alchimia sufletelor

Acțiunea are loc într-un spațiu imaginar, Daeho. Serialul prezintă dragostea dintre tinerii magi care încearcă să depășească destinele întortocheate ale unei vrăji magice interzisă, numită „alchimia sufletelor.” Ea permite sufletelor să-și schimbe corpurile.

Este urmărită povestea lui Nak-su, un războinic de elită al cărui suflet ajunge în corpul slab lui Mu-deok. Aceasta are legături de Jank Uk, un nobil în acea vreme și devine slujitor.

Dahmer Monstru: Povestea lui Jeffrey Dahmner

Serialul s-a inspirat din viața criminalului în serie Jeffrey Dahmner. Sunt analizate mai multe crime de neînchipuit care au fost comise și se concentrează atenția pe victimele fără apărare, ce sunt afectate de sistemul în care trăiesc, dar și de nepăsarea poliției. Din distribuție fac parte Evan Peters, Niecy Nash sau Richard Jenkins

Prințesa albă

Serialul are la bază romanul cu același nume scris de Philippa Gregory. Căsătoria dintre Henric al VII-lea și Elisabeta de York va pune capăt Războiului Trandafirilor, iar Anglia se unifică, prin casele Lancaster și York.

Deși pare că totul va merge bine, pe un făgaș normal, dușmănia și comploturile politice puse la cale de mamele lor amenință regatul, cât și căsătoria celor doi.

În slujba poporului

În rolul principal al serialului se află chiar președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Profesorul se istorie lansează dezvăluiri grave despre corupția din Ucraina și este înregistrat de un elev care va pune pe Youtube. El va ajunge o senzație pe internet și apoi, elevii săi lansează o campanie de strângere de fonduri pentru a-l înregistra în cursa prezidențială.

Vasil Petrovici Goloborodko reușește să câștige fără să-și fi dorit această funcție. În timpul mandatului său, el este confuz de noile responsabilități, dar își dorește să elimine corupția din stat.

La birou

„La birou” este un serial de comedie consacrat de peste un deceniu. Sunt urmărite slăbiciunile angajaților nemulțumiți de mediul de lucru din compania Dunder Mifflin. Sunt conduși de Michael Scott, un șef care nu-și cunoaște atribuțiile. Serialul a avut premiera în 24 martie 2005, iar ultimul episod a fost difuzat pe 16 mai 2013. Are un total de nouă sezoane.

Clubul de la miezul nopții

Serialul este e genul horror-thriller. Este o adaptare a romanului cu același nume, „Clubul de la miezul nopții” publicat în 1994. Mai mulți pacienți cu tulburări mentale se întâlnesc la miezul nopții și povestesc întâmplări sinistre. Își fac și o promisiune cu privire la boala lor, iar cine pierde, va trebui să îi ajute pe ceilalți, din lumea de dincolo.

3%

Serialul este un thriller post apocaliptic, iar acțiunea se petrece în Brazilia din viitor. Câțiva membri ai societății de rând reușesc să se alăture unei elite, după ce trec printr-un proces aprig și foarte competitiv. Ei vor locui pe o insulă paradis, departe de tot ce au cunoscut până atunci. Aglomerația și sărăcia vor fi uitate odată ce ajungi selectat în cei 3%.

Suntem morți cu toții

Un experiment a eșuat, iar liceul din Coreea de Sud este invadat de zombie. Elevii sunt prinși într-o luptă sângeroasă și puși să supraviețuiască. Nu dispun de alimente, iar comunicarea a fost întreruptă de guvernul statului. Tot ce au la dispoziție sunt obiectele din școală sau din împrejurul ei și trebuie să lupte pentru a nu se infecta.

Ultimul Regat

Alfred cel Mare încercă să-și apere regatul său de invadatorii veniți din nord. Uhtred, născut saxon și crescut de vikingi, caută să-și revendice dreptul său de la naștere.

„Ultimul Regat” se află la sezonul cinci care a fost lansat curând. Uhtred consideră că destinul său nu e doar despre Bebbanburg, ci este de viitorul Angliei. Primește misiunea de a-l pregăti pe Aethelstan, primul fiu al Regelui Edward. Personajul principal va fi nevoit să lupte împotriva dușmanului său și va avea parte de o pierdere uriașă.