Prințul Harry și soția lui Meghan Markle s-au mutat în metropola californiană, după ce au renunțat oficial la îndatoririle regale.

Scriitorul regal Tom Quinn spune că nu știe ce job ar putea avea Harry în America

Recent cuplul a fost fotografiat terminând lucrările caritabile în lunile de când s-au stabilit în LA. Însă când s-a ajuns la săptămâna finală s-a pretins că ducii de Sussexu nu au generat venituri din cauza mutării. Acum, scriitorul regal Tom Quinn a pus sub semnul întrebării ce va fi capabil să facă prințul Harry din punct de vedere profesional în  SUA.

Quinn a declarat pentru Daily Star:

„Care este rolul lui? El nu poate lua labradorul la plimbare în fiecare zi pentru tot restul vieții. El nu poate obține un loc de muncă la McDonald sau la o bancă de investiții, ce va face?

„Nu spun că pe Harry îl urăște absolut toată America, ci că de când a ajuns acolo, Harry se simte ușor pierdut, deoarece acum experimentează în America ceea ce Meghan a trăit aici”.

Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la îndatoririle regale în martie, pentru a avea  mai multă  independență față de familia regală. Dar și pentru a fugi de intruziunea mass-media, după cum chiar ei au declarat.

Quinn a adăugat că „energia pozitivă” a lui Meghan îl va „mătura pe Harry”. Cu toate acestea, a pus la îndoială ce va face ducele acum, când se află în America. Un consultant al prințului a răspuns la afirmațiile făcute Quinn, considerându-le „prostii”.

Cuplul și-a exprimat în prealabil intențiile de a transforma în fonduri private, „cu permisiunea de a câștiga propriul venit”.

Săptămâna trecută, o altă comentatoare regală, Katie Nicholl, a informat Entertainment Tonight că ducii de Sussexe tocmai au semnat în ultima vreme  un acord cu Harry Walker Speaking Agency care ar putea aduce fără îndoială, un venit uriaș pentru cuplu.