Peter Crouch a povestit pentru Radio Times, că a fost șocat după comentariul pe care Harry l-a făcut despre soția lui.

Peter Crouch a vrut să îl înjure pe prințul Harry

El a fost întrebat în 2015 cum a „băgat-o”. Remarca făcând referire  la soția lui, Abbey Clancy,  și a fost făcută de nimeni altul decât prințul Harry. Peter Crouch a recunoscut că a fost „șocat” de declarația hilară. Cu toate acestea, soția sa care este supermodel, era peste lună.

,,Asta era pre-Meghan și nu știam cum să răspund „, a spus fotbalistul pentru Jack Whitehall. Dar acum aș putea să revin cu aceeași întrebare!” a spus Crouch.

Peter a jucat într-un meci caritabil Unicef ​​la Old Trafford în 2015, când prințul Harry a vizitat vestiarul. Odată ajuns în interior, Harry l-a întrebat pe atacant cum a „bagat-o” pe fosta vedetă Britain’s Next Top Model.

Fotbalistul a declarat pentru The Radio Times că, în timp ce soția sa  era încântată de observațiile lui Harry, el, pe de altă parte, a vrut să-l înjure.

Fotbalistul a dezvăluit: „Am fost prins. Dar mi s-a părut hilar. Abs era peste lună. A crezut că poate fi o prințesă”.

El a continuat: „Am avut atât de multe lucruri pe care ar fi trebuit să le spun înapoi. Dar am fost atât de prins încât nu am spus nimic. L-am întâlnit de câteva ori și prințul William. Și erau amândoi grozavi. Băieți cu adevărat din pământ.”

Abbey și Peter au stat împreună la conacul lor Surrey în timpul închiderii cu cei patru copii ai lor, Sophia, nouă, Liberty, cinci, Johnny, doi și Jack, 11 luni.

Cuplul – care s-a căsătorit în 2011 – a recunoscut că izolarea împreună a făcut căsătoria lor mai puternică ca niciodată.

Între timp, vedeta a dezvăluit recent că, în ciuda fizicului ei model, soțul ei îi urăște îmbrăcămintea preferată. La începutul acestei luni, Abbey a spus că în șapte săptămâni, nu au avut un singur argument. Și a adăugat că atunci când a rămas însărcinată cu Jack s-au urât reciproc, potrivit The Mirror.