Prințul Harry a scris o scrisoare către Daily Mail și Mail on Sunday’s, în care cerea ca intimidarea lui Meghan să se oprească. El a afirmat că nu voia ca ea să ajungă ca mama sa, prințesa Diana.

Potrivit fostului majordom al Dianei, Paul Burrell, Harry s-ar putea să se fi simțit atras de Meghan  pentru că personalitatea ei este similară cu cea a Dianei.

,,Harry a ales-o și s-a căsătorit cu Meghan pentru că este ca Diana ”, a spus el într-un interviu acordat revistei Closer.

,,Ambele femei care s-ar ridica întotdeauna pentru ceea ce cred și nu ar da înapoi.”

 Cele două nu ar fi fost cele mai bune prietene

„Cred că, probabil, s-ar fi ciocnit”, a continuat el. „Îmi imaginez că ar fi fost două femei puternice, independente, cu păreri diferite asupra lucrurilor – ar fi fost o luptă între calea lui Meghan și calea Dianei”.

Majordomul a afirmat că una dintre diferențele majore dintre cele două este că Meghan a avut o mai bună înțelegere asupra presei.

,,Cred că principala diferență dintre ele este că Meghan are un plan de joc, în timp ce Diana era tânără și naivă”, a adăugat Paul.

„Diana a făcut cartea cu Andrew Morton și a făcut curte presei de-a lungul anilor, pentru că nu avea voce.Iar mintea ei puternică însemna că îi pasă și simțea că oamenii din țară au dreptul să știe ce se întâmplase în spatele ușilor închise „.

Harry și Maghen vor lansa propria carte biografică

De curând Harry și Maghen și fiul lor, Archie, s-au mutat într-un conac din Beverly Hills. Proprietatea aparține producătorul și actorul Tyler Perry. Iar acum cei doi sunt pe cale să își lanseze cartea biografică.

Maghen speră că unele dintre tabloide care răspândesc povești invazive și false  să se oprească. Potrivit unei surse citate de Daily Mail, Meghan numără zile până la lansare. Prin această carte, ea speră ca imaginea ei de „divă exigentă” care i-a fost atribuită de către media să dispară.

Cartea apare pe 11 august

Intitulată Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family.  Cartea scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, va fi publicată pe 11 august 2020.  S-a speculat că această cartea ar putea expune și partea lor de poveste. Mai mult ar putea aduce în prim-plan detalii suplimentare surprinzătoare despre decizia celor doi.

Sursa: Cosmopolitan.com