Este una dintre cele mai mari invenții ale momentului!

Nu ne-am fi gândit niciodată că o toaletă inteligentă ne-ar putea salva viața. Cu excepția cazului în care este vorba de o toaletă de la firma Vivoo. Aceasta prelevează o mostră de urină și ne poate avertiza în doar 90 de secunde dacă suferim de o boală.

Că aparatele de uz casnic ne pot face viața mai ușoară, nimic de zis. Dar faptul că o toaletă ne poate salva viața prin prevenirea bolilor este greu de crezut. Dar pentru Vivoo, nimic nu este dificil sau imposibil, și a dovedit-o la CES 2023.

Firma Vivoo a prezentat la CES 2023 o toaletă inteligentă care poate salva viața prin analizarea urinei și transmiterea rezultatelor către utilizatorul prin intermediul unui telefon mobil.

Cum funcționează acest tip de toaletă

Sursa: Social media

Acest accesoriu poate detecta anomaliile și deficiențele din corpul utilizatorului în doar 90 de secunde. Prin urmare, oferă posibilitatea de a preveni multe boli înainte de a fi nevoie să mergi la medic.

Aplicația mobilă furnizează date despre nivelul de apă, magneziu, pH, proteine și sodiu din corpul utilizatorului, precum și sfaturi nutriționale bazate pe rezultate.

Cu toate acestea, un aspecte este important de menționat! Aceste date trebuie analizate de profesioniști din domeniul sănătății pentru a confirma starea organismului.

Singurul dezavantaj al acestei toalete inteligente este că poate fi inconfortabilă. Acest lucru este valabil pentru cei care urinează stând jos sau au dificultăți de mobilitate, deoarece accesoriul trebuie plasat în partea din față a scaunului de toaletă.

Așadar, această toaletă este un dispozitiv revoluționar! Poate detecta o varietate de boli prin analizarea urinei și a materiilor fecale. Acest lucru poate ajuta la prevenirea și tratarea bolilor la o etapă incipientă, ceea ce poate fi vital pentru sănătatea generală a pacientului.

Cu ajutorul acestei toalete, ne va fi mult mai ușor să știm dacă suntem sau nu sănătoși.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.