Tiffany Trump, fiica  lui Donald cu Marla, își sfidează tatăl.  Ea face un gest care intră în contradicție cu declarațiile făcute de Trump în ultimele zile.

Tiffany Trump se alătură protestatarilor

În timp ce tatăl ei, Donald Trump apelează la Garda Națională pentru a împrăștia protestatari, Tiffany Trump a postat pe Instagram pentru Blackout Tuesday, devenind singurul membru al familiei Trump care a făcut acest lucru.

Tiffany împreună cu iubitul ei s-au alăturat protestatarilor, care cereau dreptate pentru George Floyd. O mișcare care s-ar putea să îl supere pe președinte.

De asemenea, fiica lui Trump a postat marți pe Instagram pătratul negru împreună cu hashtagul Blackout și un citat de Helen Keller – o femeie albă nevăzătoare și surdă care a absolvit cum laude la Radcliffe în 1904 și care era cunoscută la nivel mondial pentru rolul său în drepturile persoanelor cu handicap.

„Singuri putem realiza atât de puțin; împreună putem realiza atât de multe. ” -Helen Keller #blackoutT Tuesday #justiceforgeorgefloyd „, a scris ea.

Și mama lui Tiffany, Marla a luat atitudine.

Alături o poză neagră, fosta soție a președintelui, a scris că există o singură lume, un singur spirit și o singură dragoste între „noi” și a adăugat:

„Să luăm această zi pentru a simți durerea și frica care au fost provocate fraților și surorilor noastre și să ne unim. Unificat.”

Fiica președintelui  Donald Trump, în vârstă de 26 de ani, a absolvit facultatea de drept la Universitatea Georgetown luna trecută.

Donald Trump și Marla Maples au divorțat în 1999, iar Tiffany a crescut departe de viața de care se bucurau frații ei. În timp ce ea a crescut cu mama ei în California. În timpul unui interviu, Tiffany a spus că tatăl ei este mai mult o persoană motivațională în viața ei. Întrucât el nu este tipul de tată care să o ducă ziua la plajă.