Theo Rose a ajuns la concluzia că adevărata investiție este în dezvoltarea personală și nu în operații estetice.

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite voci de la noi. După participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”, popularitatea ei a crescut mai mult ca niciodată. De atunci, artista și-a dat seama că pe umerii ei atârnă o responsabilitate destul de mare.

The Rose este umărită de sute de mii de fani. Artista este conștientă că o mare parte din comunitatea ei este formată din adolescenți. Drept urmare, trebuie să aibă mare grijă la ceea ce spune sau face. Vedeta a respectat mereu anumite limite. În măsura în care a putut, a încercat să fie un exemplu pozitiv pentru toți.

Una dintre cele mai importante valori pe care a transmis-o comunității ei a fost cea a iubirii și acceptării de sine. Deși s-a confruntat cu multe replici dure și critici, Theo a fost mereu mândră de corpul ei. Artista a primit zeci de afimații legate de formele ei, dar se pare că ea este foarte mulțumită de felul în care arată.

Theo Rose, un model pentru fanii ei. Cum i-a ajutat artista pe mulți să scape de complexe
Instagram

Theo Rose a depășit cu brio orice complex

În ciuda faptului că și-ar fi permis oricând să se opereze pentru a arăta așa cum și-ar dori fanii, artista nu a făcut-o. Pe lângă faptul că îi este frică de astfel de intervenții, Theo Rose nici nu crede în frumusețea obținută cu ajutorul bisturiului.

Ba mai mult, iubita lui Anghel Damian este foarte singură pe sine și emană încredere prin toți porii. Artista se bazează pe vocea și pe talentul ei. Tocmai de asta, nu are nevoie de alte ajustări pentru a ajunge la inima publicului. Tocmai acesta este mesajul pe care încearcă să-l trasmită de când este prezentă în lumina reflectoarelor și pare că îi și reușește.

Iar pentru cei care o critică mereu, artista are un singur mesaj și anume, acela că pe ea nimeni și nimic nu o poate doborî.

„Mama n-a fost nici ea o femeie cu un bust generos. Mi-a transmis, cumva, relaxarea asta. Mi-am dat seama că nu e vorba despre asta.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.