Anul 2022 se apropie cu pași repezi de final, așa că preocuparea multora este legată de Revelion. Dacă nu ați găsit, încă, locul preferat nu este cazul să disperați. Variantele sunt numeroase, iar unele dintre ele au loc chiar în Capitală.

Chiar dacă contextul economic nu este deloc unul favorabil, anul acesta variantele de Revelion nu sunt deloc puține la număr. Dacă nu aflați în categoria celor care preferă să plece peste hotare sau la munte, aflați că în Capitală sunt câteva propuneri extrem de interesante. Însăm trebuie ținut cont de un aspect și anume, bugetul.

Dacă nu ați stabilit, deja, banii pe care îi alocați petrecerii dintre ani, este cazul să o faceți, pentru că prețurile sunt destul de piperate. Unul dintre cele mai „vânate” evenimente de acest gen din București este „Revelionul la Palat” care are loc, așa cum îi spune și numele, la Palatul Parlamentului.

Cât costă un „Revelion la Palat”, unde cântă Delia și Theo Rose. Trebuie să bagi mâna adânc în buzunar
iabilet.ro

De Revelion, dai un ban, dar stai în față!

Sala Unirii va găzduii petrecăreții în noapte dintre ani, iar pachetele au fost deja alcătuite. Prețurile diferă, în funcție de răsfățul ales. Cel mai ieftin pachet începe de la 536 de lei și include participarea în sine la eveniment și accesul la bar pentru cumpărarea băuturilor. Aici, consumația nu este inclusă în preț, dar se oferă un pahar de șampanie la miezul nopții.

Pentru cei cu „dare de mână”, există și pachetul de Revelion la 1616 de lei, redus de la 1740 lei. Aici, facilitățile sunt mai multe și includ loc rezervat, servire la masă, pachet de băuturi premium și preparate tip bufet.

Atmosfera „Revelionului la Palat” este întrținută de mai mulți artiști, printre care cap de afiș sunt Delia și Theo Rose. În afară de cele două artiste, pe scenă vor mai urca și Diana Matei și Taraful Cleante, dar și mulți alții. Prezentatorul evenimentului va fi Mihai Morar.