Din toamnă, Theo Rose va putea fi urmărită în cel mai așteptat serial de la PRO TV.

Theo Rose se bucură de succes mai mult ca niciodată. Artista nu bifează doar performanțe în industria muzicală, ci și în cea cinematografică. Vedeta a pus mână pe un rol extrem de important din cel mai nou serial de la PRO TV, iar toate privirile sunt asupra ei.

Theo Rose poate spune că a luat cea mai bună decizie atunci când a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta nu era deloc străină de lumea mondenă, ea cântând de mică pe scenele festivalurilor. Totuși, fără doar și poate, artista a devenit mult mai cunoscută după ce publicul a avut ocazia să o analizeze mult mai bine în cadrul competiției.

La început, Theo Rose nu a fost atât de încântată când a primit propunerea de a fi concurentă. Vedeta s-a gândit că nu are stil și că îi va fi greu să-i convingă pe jurați că este cea mai stilată femeie din România. La insistențele echipei sale și ale lui Boier Bibescu, Theo a ajuns concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista a fost o adversară demnă de temut și a ajuns până în finală.

Chiar dacă a pierdut în fața Alexandrei Ungureanu la o diferență infimă, Theo Rose poate spune că a câștigat mult mai mult. Pe lângă milioanele de fani care o susțin și îi ascultă piesele, Theo a început să primească propuneri din partea celor mai ambițioase proiecte media.

Theo Rose și-a speriat colegii, după ce a întârziat două ore la filmări. „Am primit apeluri de la toată echipa”
Facebook

Theo Rose se iubește cu producătorul serialului

După ce a prezentat „Vorbește lumea” și „SuperStar România”, Theo Rose a primit un scaun de jurat la „Vocea României”. De departe, cea mai mare provocare pentru ea este serialul „Clanul”. Filmările au început de luni bune. Artista de abia reușește să se împartă între toate atribuțiile pe care le are.

Tocmai de aceea, recent, aceasta a „reușit” să întârzie la filmări. Deși a auzit alarma și știa că trebuie să se prezinte pe platourile de filmare, Theo Rose a ajuns cu două ore mai târziu. Întreaga echipă s-a panicat, dar, din fericire, nu a fost nimic grav.

Vedeta a vrut să mai doarmă două minute, însă acele două minute s-au transformat în două ore. Toată lumea a început să o sune, ba chiar unii dintre colegi au plecat spre casa ei să vadă dacă este bine.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.