Ce face acum Alex Leonte după ce s-a despărțit de Theo Rose.

Cu câteva zile în urmă, Theo Rose și-a șocat fanii cu o informație cu privire la relația ei de dragoste. Theo Rose și Alex Leonte au ales să meargă pe drumuri diferite. Mai șocant de atât a fost faptul că artista se afla deja într-o altă relație. Noul ei iubit este regizorul serialului pentru care artista filmează, Anghel  Damian. Dacă Theo Rose o duce foarte bine în momentul de față, nu putem spune același lucru și despre fostul ei iubit. Ce face nepotul lui nea Marin, la câteva zile după despărțirea de Theo Rose. 

Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu care a dura 5 ani de zile. Însă, recent, lucrurile între ei nu au mai mers bine și astfel, au decis să pună punct relației. Însă, se pare că artista și-a găsit deja liniștea în brațele altui bărbat. Însă, ce face fostul ei iubit în momentul de față? Alex Leonte este destul de rezervat în privința acestui subiect.

social media

Ce face nepotul lui nea Marin după despărțirea de Theo Rose

După o relație lungă, nu ai cum să nu suferi nici măcar un pic. Se pare că cel care suferă în momentul de față este chiar nepotul lui nea Marin. Pe Theo Rose deja nu o mai interesează de persoana lui Alex Leonte. Artista și-a refăcut deja viața amoroasă, iar acum se iubește cu Anghel Damian.

La scurt timp după despărțire, fostul iubit al lui Theo Rose a fost surprins într-un club exclusivist din zona Dorobanți din Capitală. Acesta se afla singur, alături de câțiva prieteni de ai lui, care îl ajută să treacă peste această despărțire.

Ce a spus Alex Leonte în legătură cu despărțirea

Anunțul cum că Theo Rose și Alex Leonte nu mai sunt împreună a venit ca un trăsnet pentru fani. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste din partea celor doi. Cu puțin timp în urmă, cei doi au fost chiar nași de botez, însă lucrurile dintre ei au luat o întorsătură rapidă.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate.

În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a transmis Alex Leonte, în ziua în care s-a aflat că el și Theo nu mai formează un cuplu.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.