Theo Rose nu duce lipsă nici de faimă și nici de bani. Ce are de gând vedeta să facă cu economiile de la saltea.

Theo Rose este pe val anul acesta mai mult ca niciodată. Artista bifează proiect după proiect și de abia mai are timp să se relaxeze. Așa cum era de așteptat și banii vin la fel de repede, dar se pare că vedeta nu îi aruncă în stânga și-n dreapta.

Theo Rose nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista nu duce lipsă deloc de talent, iar asta se vede în cifrele pe care le generează în online. Vedeta are agenda plină de concerte și spectacole, iar asta nu poate decât să o bucure. Șatena este mereu transparentă cu cei care o urmăresc și a vorbit mereu deschis și despre partea financiară.

Este mai mult decât evident faptul că sumele din conturile lui Theo Rose nu arată deloc rău. Artista face bani din piatră seacă, iar acesta este doar meritul ei. Vedeta are numai proiecte mărețe în desfășurare, proiecte la care alți colegi de-ai ei de breaslă abia îndrăznesc să viseze.

Theo Rose nu este deloc risipitoare. Ce planuri are vedeta cu banii pe care i-a strâns până acum
Facebook

Theo Rose și-a stabilit foarte bine prioritățile pentru următoarea perioadă

Cei care o urmăresc pe Theo Rose au observat că aceasta își petrece timpul doar muncind. Deși ar putea să plece oricând, în orice colț al lumii, artistul nu a ales niciodată să se distreze într-o vacanță. Explicația ei este una extrem de simplă și de pertinentă.

Lui Theo Rose nu i-ar plăcea niciodată să viziteze locuri exotice sau scumpe, iar la finalul vacanței, să se întoarcă într-un apartament în care stă în chirie. Tocmai de aceea, șatena preferă să facă acum câteva sacrificii, pentru ca mai târziu să se bucure de luxul la care visează.

Vedeta a recunoscut că pune ban pe ban pentru a-și cumpăra, cât de curând, propria ei casă. Artista nu a luat, momentan, în considerare aspectul de a se muta definitiv cu partenerul ei, Anghel Damian.

@diana.blogger fyp #foryoupage #foryou #viral #viralvideo #tiktok #bucuresti #romania #foryourromania #chisinaumoldova #vorbestemoldova #dianablogger #theorose ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.