În cazul lui Theo Rose, niciun spectacol nu seamănă cu altul

Anul acesta, programul lui Theo Rose a fost mai încărcat ca niciodată. Artista a jonglat între spectacole, filmări, campanii publicitare, dar nu se plânge. Șatena își ia energia din interacțiunea cu publicul și tot el este cel care o lasă fără cuvinte, de fiecare dată.

Theo Rose nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este vocea noii generații, iar milioanele de vizualizări vorbesc de la sine. Artista i-a convins pe toți că nu duce lipsă de talent și, drept dovadă, proiectele vin pe bandă rulantă. De parte, 2022 a fost cel mai prolific an al ei.

Theo Rose este de neoprit și la propriu și la figurat. Vedeta aleargă de colo-colo și onorează cu mare drag fiecare proiect sau concert. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, artista se află pe scenă, în fața fanilor. Vara aceasta, Theo a bifat zeci de concerte, iar agenda ei este, în continuare, plină.

Incredibil! Ce pățit Theo Rose pe scenă. „I-a luat microfonul Alessandrei din mână”. VIDEO
Facebook

Theo Rose are cei mai tari fani

Recent, aceasta a susținut un spectacol în fața a sute de fani. Așa cum era de așteptat, artista a creat o atmosferă incendiară, iar fanii au cântat cu ea, vers cu vers. Mai puțin o fană mai mică. Fetița de câțiva anișori și-a luat inima-n dinți și a urcat pe scenă lângă Theo Rose, dar nu doar să o admire.

Micuța i-a smuls microfonul Alessandrei din mână și a început să cânte. Artista a rămas profund impresionată de ea și le-a povestit întreaga întâmplare urmăritorilor ei. Mai mult, echipa sa a fost pe fază și a filmat întregul moment.

Theo Rose nu s-a putut abține și i-a lăsat fetiței un mesaj pe care să-l înțeleagă atunci când aceasta va crește. Mai exact, artista a observat că micuța are o chemare aparte pentru muzică. Ba mai mult, Theo a garantat pentru ea că are toate șansele să ajungă „mare”.

@theorose😍 copiii sunt bucurie♬ sunet original – Theo Rose

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.