Theo Rose are câteva preparate de la care nu se poate abține, chiar dacă silueta ei nu arată asta.

Theo Rose poate spune că a avut un an foarte plin. Pe lângă concertele și spectacolele care nu au lipsit deloc, în agenda ei și-au făcut loc și alte proiecte. Acum, artista este jurat la „Vocea României”, dar și actrița în serialul „Clanul”.

Theo Rose poate spune că s-a născut sub o stea norocoasă. Pe lângă faptul că nu duce deloc lipsă de talent, se pare că destinul are numai surprize frumoase pentru ea. Vedeta este în centrul atenției mai mult ca niciodată, mai ales de când a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Theo Rose a știut cum să se folosească de popularitate în avantajul ei. Expunerea de care a avut parte după emisiune a fost fix ce îi lipsea pentru drumul ei spre celebritate să repornească. Deși este prezentă pe scenă de la vârsta de 11 ani, abia în urmă cu 2 ani a descoperit faima, în adevăratul sens al cuvântului.

Care este mâncarea preferată a lui Theo Rose. Artista nu ar refuza niciodată acest preparat
Facebook

Theo Rose se iubește cu regizorul serialului „Clanul”

Theo Rose este, fără doar și poate, una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Cifrele din topuri sunt dovada concretă a faptului că artista este iubită și apreciată de milioane de fani. Aceasta a demonstrat din plin că îți merită locul și, mai presus decât orice, laudele din partea tuturor.

Artista și-a depășit orice limită și a decis ca fanii să cunoască și o altă latură a ei. Dincolo de pasiunea pentru muzică, aceasta este foarte atrasă și de actorie. Theo Rose a pus mâna pe unul dintre personajele cheie din noul serial de la PRO TV, „Clanul”. Filmările au început de mult, iar Theo i-a convins pe toți de talentul ei.

Dacă de actorie se simte extrem de atrasă, nu același lucru îl poate spune și despre bucătărie. Vedeta nu are deloc timp să stea să gătească, dar asta nu înseamnă că nu iubește gastronomia locală. Theo Rose nu este deloc pretențioasă. Artista recunoaște că preparatul ei preferat este unul destul de banal și anume, tocănița de cartofi.

@leoodumitru Ep. 3 din #hailamasa cu @Theo Rose ♬ original sound – Leoo Dumitru

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.