Theo Rose și Alex Leonte sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri, așa că sunt de multe ori întrebați când se vor căsători. Artista a spus că, momentan, își mai dă timp să asimileze ceea ce i se întâmplă. Totuși, măcăr o dată, Theo Rose s-a gândit, ipotetic, cum ar arată în cea mai importantă zi de viața ei. 

Theo Rose este o persoană extrem de sinceră și de asumată. Pusă față în față cu Horia Brenciu, artista a renunțat la orice inhibiție și nu s-a ferit să răspundă la fiecare întrebare. Horia a trecut prin toate etapele artistei, de la copilărie, la momentul lansării și până la succesul de care se bucură acum.

Theo Rose are în gând cinci artiști, dintre care și unul internațional

Dacă profesional îi merge mai bine ca niciodată, nici personal nu se poate plânge. Theo Rose este foarte îndrăgostită de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Alex i-a fost mereu alături lui Theo, chiar și în momentele cele mai dificile. De foarte multe ori s-a spus că Theo ar fi într-o relație cu Bogdan de la Ploiești, colegul ei. Aceste afirmații nu au fost deloc ușor de digerat pentru Alex, dar bărbatul a știut mereu care este adevărul.

Theo Rose a fost pusă în dificultate de către Horia Brenciu. Artistul a teleportat-o în viitor și a provocat-o să își imagineze cum va arăta nunta ei. Artista a fost luată pe nepregătite, mai ales la capitolul moment artistic. Totuși, sub presiune, Theo  a menționat cinci artiști pe care îi are pe listă și care i-ar face mare plăcere să cânte la nunta ei. Spre surprinderea lui Horia Brenciu, el împreună cu bandul lui nu s-au aflat pe lista preferaților lui Theo.

„Mă crezi că nu m-am gândit la asta? Aș vrea Nikos Vertis. Aș mai vrea să-mi cânte Pepe. Cineva să-mi cânte și folclor, pe Carmen Chindriș, Diana Matei și pe doamna Mioara Velicu.”, a declarat Theo Rose în podcastul „Lucruri simple”.