Theo Rose este pe val mai mult ca niciodată. Artista se bucură de un succes fulminant, iar piesele ei au locul garantat în Trending. Theo are un program foarte încărcat, așa că, de multe ori, fanii s-au întrebat cum de împacă așa de bine viața personală cu cea profesională.

Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin sunt împreună de mai bine de cinci ani. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Artista a recunoscut că, oricât de mult i-ar fi plăcut de Alex, a avut, totuși, unele rețineri. Pe vremea aceea, Alex era deja într-o relație de șase ani. Theo și Alex s-au văzut pentru prima dată la un eveniment, acolo unde acesta era însoțit de viitoarea lui soție.

„Am vrut să știu <<ia mă, cum arată nepotul ăsta al lui Nea Mărin>>. M-am uitat așa la el și mi-am zis că nu e rău. El avea iubită la vremea aceea. Mi-au zis oamenii <<Stai cuminte, că e cu iubita!>> Ce iubită, că erau împreună de șase ani, era soție. La un moment dat, s-a apropiat și am remarcat că are ochii albaștri. Și mi-a plăcut așa de el. N-am îndrăznit nimic mai mult.

Dup-aia, ne-am împrietenit pe Instagram și el a dat primul mesaj. Eu, sincer, nu m-aș fi băgat în seamă pentru că am știut de la început că are relație. Am vorbit și am vrut să văd care e treabă, să văd dacă are rost să vorbim în continuare. Mi-am dat seama că e foarte inteligent, că e și cu haz. Îmi făcea plăcere să vorbesc cu el. La un moment dat i-am zis <<Știi ceva? Rezolvă-ți problemele! După ce le rezolvi, mă cauți tu.>>După câteva luni, m-a căutat.” povestea Theo Rose la podcastul lui Măruță.

Theo Rose și Alex Leonte locuiesc împreună

Anii au trecut, iar relația dintre artistă și nepotul lui Nea Mărin pare mai sudată ca niciodată. Cei doi locuiesc împreună, petrec mult timp împreună, așa că întrebările legate de căsătorie sunt la ordinea zilei. Theo Rose a recunoscut, de multe ori, că nu crede în fericirea dată de un act de căsătorie. De aceea, artista nu se grăbește să facă pasul cel mare.

Mai mult, Theo a învățat să aprecieze tot ce are și să se bucure de fiecare moment petrecut alături de persoana dragă. Artista simte că Alex este sufletul ei pereche. Acesta i-a fost mereu alături și a susținut-o. Deși nu este deloc ușor să fii iubitul lui Theo Rose, Alex Leonte a demonstrat că este dispus să facă orice pentru iubita lui.

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important.”, a declarat Theo Rose pentru Viva!