Mult a fost, puțin a mai rămas până când Theo Rose va deveni mămică, în adevăratul sens al cuvântului. Iubita lui Anghel Damian numără zilele rămâse până la momentul în care își va putea ține în brațe băiețelul. Dar, pentru că este o fire extrem de activă, artista nu poate sta locului nici măcar acum.

În ultimul an, viața lui Theo Rose s-a schimbat la 180 de grade. Din artista care nu avea nicio grijă și se bucura de succes, aceasta va deveni o mămică responsabilă. Iubitul ei, Anghel Damian a avut un impact enorm asupra ei. El a fost cel care i-a schimbat viața și cel care a făcut-o mămică.

După calculele ei, Theo Rose ar trebui să nască acum, în luna iunie. Cu câteva zile în urmă, invitată la un eveniment, artista a pozat cu degetele care arătau numărul cinci. De atunci, vedeta se gândește mereu ca nu cumva acela să fie un semn al zilei în care va veni pe lume băiețelul ei. Până atunci, artista a decis să îmbine utilul cu plăcutul și să mai cumpere una, alta pentru cel mic.

Theo Rose este pe ultima sută de metri cu sarcina. Când va naște artista. „Dacă vine cu antiderapante... ” social media

Theo Rose, mai emoționată ca niciodată

Theo Rose a mers la o farmacie de profil pentru a cumpăra cădiță pentru bebeluș. Nu se pricepe ea prea bine la astfel de lucruri, dar este dispusă să învețe. Însă, i s-a părut ciudat faptul că acea cadă nu a venit cu o pernă sau un accesoriu care să împiedice alunecarea celui mic în timpul băiței.

„O întrebare! Voi v-ați spălat bebelușii în cădiță de asta specială? Am fost în mall, i-am cumpărat o cădiță de care am văzut și eu, dar, sinceră să fiu, nu știu cât e de comodă. Ce ziceți? Credeți că o să vadă bucuțele lui această cădiță? Am întrebat dacă trebuie să iau o salteluță ceva, o pernuță și cică nu, că nu alunecă. Am zis că dacă vine copilul la pachet cu antiderapante, eu sunt fericită”, a spus Theo Rose pe social media.