Reclamă
Reclamă

Mult a fost, puțin a mai rămas pentru ca Theo Rose să facă cunoștință cu cea mai importantă persoană din viața ei. Artista numără zilele până când îl va aduce pe lume pe fiul ei, Sasha Ioan. Și cum poftele de graviduță sunt la ordinea zilei, Theo Rose se asigură că și le satisface.

Theo Rose este, fără doar și poate, mămica anului. Atât ea, cât și fanii ei sunt foarte nerăbdători să facă cunoștință cu băiețelul ei. Artista este pe ultima sută de metri cu sarcina și poate naște în fiecare minut. Atât ea, cât și iubitului ei se pregătesc intens pentru marele moment și vor ca totul să decurgă ca la carte.

Încă de acum câteva luni, artista și-a propus să nască natural. Ultimele vizite la medic i-au adus vești destul de grele. Și anume, acelea că bebelușul are cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. Asta i-ar putea complica nașterea lui Theo și s-ar putea să fie nevoie de cezariană.

Ce cadou primește Theo Rose, în fiecare zi, de la vânzătoarea din benzinăria de lânga casă
Social Media

Theo Rose este mai emoționată ca niciodată

Însă, până atunci, artista profită din plin de ultimele zile de sarcină. În toată această perioadă, iubita lui Anghel Damian s-a simțit cel mai bine și a fost extrem de mulțumită de corpul ei. Formele pe care le-a conturat în timpul sarcinii îi sunt pe plac și parcă ar vrea să fie mai des așa.

Reclamă

Toată lumea o iubește pe Theo Rose, iar asta se vede în fiecare gest pe care fanii îl fac pentru ea. Lângă casă, Theo are o benzinărie a cărei clientă fidelă este atât ea, cât și Anghel. Vânzătoarea o cunoaște și o îndrăgește, așa că, de fiecare dată când are ocazia, îi dă câte ceva.

Serile trecute, femeia a așteptat-o pe Theo cu o lădiță plină cu căpșune. Artista a fost extrem de impresionată de gestul ei și le-a povestit și fanilor.

@divinextheo #TheoRose #storry #storryinsta ♬ sunet original – ???? ???? ?

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro