Theo Rose trăiește cea mai intensă etapă din viața ei.

Theo Rose este în culmea fericirii. De când este însărcinată, artista radiază prin toți porii și se simte mai frumoasă ca niciodată. Spre deosebire de alte femei pe care le sperie întreaga perioadă a sarcinii, Theo este la polul opus. Ba chiar susține că niciodată nu s-a simțit atât de bine ca acum.

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc pentru cel mai solicitant, dar și frumos rol din viața lor. Dacă până acum singurele roluri cu care au cochetat au fost doar cele din filme, ei bine, realitatea a pregătit altceva pentru ei. În vară, va veni pe lume primul lor copil. În urmă cu câteva săptămâni au aflat că va fi băiat, așa că fericirea este la cote maxime.

Theo Rose nu este deloc speriată nici de această perioadă și nici de ce va urma. Artista este conștientă că are parte de tot sprijinul din lume. Anghel este mereu alături de ea, iar familia sa de abia așteaptă să-și întâlnească nepotul. Cum marele moment se apropie cu pași repezi, Theo a decis să profite din plin de aceste luni.

Theo Rose abia așteaptă să își țină copilul în brațe

Artista este foarte mulțumită de felul cum arată și se pozează în continuu. Ba chiar spune că mai bine ca acum nu a arătat niciodată. Iubita lui Anghel Damian este foarte încântată de faptul că are forme și chiar s-ar putea obișnui toată viața cu acest aspect.

Theo Rose, detalii despre schimbările din perioada sarcinii. „Corpul meu a suferit... ”
social media

Cel mai mult o încântă faptul că deja a început să își caute haine și lenjerie de graviduță. Theo Rose este extrem de entuziasmată și vorbește mereu cu emoție în glas despre acest eveniment. Însă, până când cel mic va ajunge pe lume, aceasta are de gând să se țină de treabă. Artista nu va renunța la cariera sa, ba care va urca pe scenă până în ultimul moment.

Vă spun sincer și mie îmi place cum arăt gravidă. mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu că toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustiera și, când mă mai schimb, mai fac câte o poză.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.