Vedeta s-a confruntat recent cu o problemă.

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinții unui băiețel peste doar câteva luni. Cei doi s-au gândit deja la numele pe care îl va purta fiul lor, iar unul dintre acesta va fi Ioan.

Chiar dacă este însărcinată, Theo Rose nu și-a pus activitatea pe pauză. Pe lângă evenimentele pe care le susține, aceasta filmează de zor și pentru serialul „Clanul” de la PRO TV, dar și pentru reclame. Theo Rose le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că zilele de filmare au devenit tot mai dificile.

„Rochiile au devenit ușor incomode”

Sursa: Social media

Artista recunoaște și că a întâmpinat și câteva probleme în ceea ce privește vestimentația, având în vedere că sarcina este destul de vizibilă. De asemenea, pentru Theo Rose a devenit destul de dificil ca în această perioadă să stea pe tocuri.

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr care, înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lăsa gândurile și grijile să umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată.

Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu. Deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări. În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode pentru că niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting.” a spus Theo Rose pe Instagram

Vă reamintim faptul că, în cursul anului trecut, vestea că Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere. Mai târziu, publicațiile de la noi din țară au dezvăluit că aceasta are o relație cu regizorul Anghel Damian.

Iată că, la câteva luni distanță, cei doi sunt în culmea fericirii și așteaptă venirea pe lume a fiului lor. Chiar și acum, Theo Rose este destul de discretă în ceea ce privește relația sa.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.